📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
co to kurwa mapy rats_ do counter strike'a?
Mogłęś chociaż zadać sobie trochę trudu i usunąć że z kwejka ...
Żebyś mógł spinać się, że zerżnął to z kwejka?
Nie, nie będę zadawał sobie trochę trudu by usunąć, że z kwejka bo po co ? Co to za różnica czy z kwejka czy z innej strony ? Nie każdy przegląda kwejka lub inne strony więc będzie mógł takie np. coś zobaczyć na sadolu. Inni też mają w filmikach zadawać sobie trochę trudu by usunąć info, że filmik pochodzi np z Live Leak'a ?
Zacznij wstawiać własne tematy i zadawaj sobie trochę trudu.
Heter gonna hate...
Nie, nie będę zadawał sobie trochę trudu by usunąć, że z kwejka bo po co ? Co to za różnica czy z kwejka czy z innej strony ? Nie każdy przegląda kwejka lub inne strony więc będzie mógł takie np. coś zobaczyć na sadolu. Inni też mają w filmikach zadawać sobie trochę trudu by usunąć info, że filmik pochodzi np z Live Leak'a ?
Zacznij wstawiać własne tematy i zadawaj sobie trochę trudu.
Heter gonna hate...
Pofatygowałbyś się i wywalił ten spojler z kwejkiem na dole.
Dopek napisał/a:
TheKetjow12345,
Heter gonna hate...
Pepper ? Meter ? Letter ? Peter ? Water ? Katar ? Kurwa mać ? Co to jest Heter?
co artysta miał na myśli ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów