Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jacek86s napisał/a:
Tak się awansuję z dróżnika na maszynistę.
Raczej z sygnalisty na droznika

Ewidentnie wjechał na czerwonym

podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Postępowy kraj może i wprowadzili pierwszeństwo na przejazdach aby chronić słabszych uczestników ruchu
Pytanie do eksperów: jakiego rodzaje znaki oraz komu ona machała.
bo ja odnosze wrażenie ze ona sobie o tak o machała po prostu/
bo ja odnosze wrażenie ze ona sobie o tak o machała po prostu/
Znawca_Cipek napisał/a:
Baba...One sie nadaja tylko do jednego.
przecie to facet - jakieś spedalone towarzycho ostatnio na tym sadolu
Ehhh... Nie znacie się.
Sygnałowy działał prawidłowo. Kierowca ciężarówki złamał przepisy i chciał zdążyć...
Sygnałowy działał prawidłowo. Kierowca ciężarówki złamał przepisy i chciał zdążyć...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie