18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
koniu 2011-03-06, 10:38 9
dobre w chuj

a propos chuja
maniekchooj napisał/a:

Jak sie nazywa ten utwor?

uprzedzając Twoje następne pytania, maniek, to: ziemia jest okrągła, prezydent nazywa się Komorowski, poprzedni papież był polakiem a Skłodowska-Curie kobietą.

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
suiCid3R 2011-03-06, 10:49 2
Fejk.Na karabinie nie zagra się solówki gitarowej.

Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Zgłoś
marcincore 2011-03-06, 11:08
"Niestety ta gra to już kompletne zero , mini ścinki [ walisz do gościa , scinka i leżysz na ziemi ] , detekcja hitboxów [ trafien ] , tryb zombie był ok , ale przez tydzień , potem się znudził.
Miliard patchy a teraz ten trailer , który po prostu obraża Scorpionsów.Następnego Coda już nie kupię , Crysis 2 pod koniec marca , a potem BF3."

Z wszystkim sie zgadzam tylko Scorpionsi napewno dali prawa autorskie do takiego czegoś
Zgłoś
VVigor 2011-03-06, 11:23
@stef
A może po prostu trzeba mieć dobry komputer?

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
Ciesin 2011-03-06, 11:55 2
Uwierz mi, że nawet na dobrych komputerach ta gra potrafi odpierdolić manianę.
Trailer, trailerem, a Black Ops jak było chujowe, tak jest nadal.
Zgłoś
A................s 2011-03-06, 11:58
Odpierdalała po premierze. Teraz już bez zająknięcia działa, więc nie gadaj.
Zgłoś
Mizantrop 2011-03-06, 12:26
W momencie wejścia gitary przeszły mnie ciarki po plecach <3

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
.................. 2011-03-06, 12:29 1
astas napisał/a:

W momencie wejścia gitary przeszły mnie ciarki po plecach <3

A widzisz, tokio hotel tak nie potrafi.
Zgłoś
Jvr 2011-03-06, 13:07
Mnie zastanawia dlaczego po jednej stronie muru Berlińskiego jest flaga Niemiec a po drugiej USA.
Zgłoś
Åmmol 2011-03-06, 16:43
Nie pierdolcie mi tam na górze, gra jest spoko jak chce się pobiegać i kosić wszystkich z Balistic Knife, a jak pobawić trochę bardziej realistycznie, drużynowo to zmiana na BC2. I dobrze że CoD rożni się od BF jest choć trochę różnorodności na rynku, każdy wybiera co chce. Ja wybieram oba Ale dlaczego tam jest flaga USA? Amerykanie naprawdę są tak głupi że się nie zorientują?
Zgłoś
alkoboy 2011-03-06, 16:53
Black Ops ssie
co by nie zrobili
MW 3 może tak nie spierdolą - oby
Zgłoś
s................r 2011-03-06, 20:50
Flaga jest bo to budynek pieprzonej ambasady USA. No macie kurwa problemy...
Zgłoś
henio09 2011-03-07, 19:39
Myślałem, że to jakaś parodia fanów cod-a. Gorszego zwiastuna nie widziałem. Jak by to była robota amatorów to pełen szacun, ale tak to
Zgłoś
maniekchooj 2011-03-08, 19:32
koniu napisał/a:

dobre w chuj

a propos chuja

uprzedzając Twoje następne pytania, maniek, to: ziemia jest okrągła, prezydent nazywa się Komorowski, poprzedni papież był polakiem a Skłodowska-Curie kobietą.

Eee... Mama cie nie kocha? Coś złego, że spytałem? Przepraszam, więcej się nie powtórzy. BTW Ziemia nie jest okrągła, tylko ma kształt elipsy obrotowej. Bo wiruje i ją spłaszczyło.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów