Zwiastun nowej mapy do cod black ops mi się podoba nie wiem jak wam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak sie nazywa ten utwor?
maniekchooj, Scorpions - Wind Of Change
Dziękuje bardzo.
To ukazuje aktualny wizerunek Call of Duty, groteskowy i żałosny. Oby ludzie z Infinity Ward pod EA zrobili coś lepszego.
jacuch123 napisał/a:
To ukazuje aktualny wizerunek Call of Duty, groteskowy i żałosny. Oby ludzie z Infinity Ward pod EA zrobili coś lepszego.
Pierdolicie Hipolicie - przynajmniej robią coś innego co cała reszta - coś co intryguje, przykuwa uwage itp itd. Szacun dla nich, że potrafią zrobić coś co za chuja nie miesci sie w szablonie ... i o to wlasnie chodzi
Pierdolicie Hipolicie - przynajmniej robią coś innego co cała reszta - coś co intryguje, przykuwa uwage itp itd. Szacun dla nich, że potrafią zrobić coś co za chuja nie miesci sie w szablonie ... i o to wlasnie chodzi
Bezdomny stawiający klocka na środku skrzyżowania też by intrygował gapiów i przykuwał uwagę. Ale osobiście wolę gdy mój wzrok ciągnie na siebie jakaś fajna laska. A takie odpały pasują grom pokroju Bulletstorma, a nie Call of Duty, która od 8 lat próbuję tworzyć w miarę poważne historie. Treyarch poczuł się zbyt pewnie dostając na własność CoD'a w konwencji FPS'a i teraz właśnie trochę przesadził.
Zwiastun mapy? co za bzdura. Ale chłopaki z IW nieźle wszystkich wydymali zrobili taką samą gre jak COD MW 2 ale kupe kasy zarobili lol tez bym chciał zarabiac kase za robienie tego samego cały czas. Licze ze IW zrobi cos innowacyjnego tak jak w BF BC2 zniszczaly teren czy coś tam
kelgar1992 napisał/a:
tez bym chciał zarabiac kase za robienie tego samego cały czas.
Na budowę wypierdalaj, do noszenia pustaków...
Miliard patchy a teraz ten trailer , który po prostu obraża Scorpionsów.Następnego Coda już nie kupię , Crysis 2 pod koniec marca , a potem BF3.
Porażka... zniszczyło mi uczucia. Idealnie pasuje na tą stronę
@Kosa Pedalskie jak wszystkie psyhofanki call of duty co graja 24h na dobe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów