📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolor skóry chyba nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
WHAT THE FUCK?!
Czułem że prędzej czy późnej ktoś wrzuci to tutaj z wykopu, w końcu nie na codzień kozacki nigras dostaje od 70 latka (?).
Czułem że prędzej czy późnej ktoś wrzuci to tutaj z wykopu, w końcu nie na codzień kozacki nigras dostaje od 70 latka (?).
Czemu nie powtórzyli? Nic nie widać!
Oryginał
call umpa lumpas....
wut?
call ambalamps...
^^
a dziadek to jak dla mnie ojciec technovikinga a coś w tym musi być bo już taka plota na 4chanie poszła
wut?
call ambalamps...
^^
a dziadek to jak dla mnie ojciec technovikinga a coś w tym musi być bo już taka plota na 4chanie poszła
na wykopie tego nie widzialem ... ale fajnie po pysku dostal ^^
Dajcie jeszcze 10 powtórek i slow motion, bo akcja za szybka i nie było dobrze widać.
Więcej o wydarzeniu encyclopediadramatica.com/I_AM_A_MOTHERFUCKER
nie ma dla piękniejszego widoku niż ten, gdy jakiś kretyn kozaczy i startuje z łapami, a potem dostaje wpierdol
...czyli dlaczego nie należy lekceważyć 67-letniego dziadka w koszulce z napisem "I Am A Motherfucker"
"aftermath"...
W skrócie poszło o to, że EBM (Epic Beard Man, bo pod takim pseudonimem figuruje w internecie) najwyraźniej źle usłyszał, co czarnoskóry młodzieniec do niego mówi i zrozumiał, iż ten oferuje mu czyszczenie butów. Kiedy pyta o cenę, ten traktuje to jako rasistowską zaczepkę. EBM chcąc uniknąć dalszej kłótni przesiada się na przód autobusu, jednak Pan Murzyn nie odpuszcza. Kiedy EBM mówi mu, że nie takich twardzieli spotykał i spuszczał im lanie. Wtedy hołmboj nie wytrzymuje i uderza go, a chwilę później na skutek nagłych zwrotów akcji przyjmuje pozycję leżącą.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-02-18, 22:03 ]
Jak sam napisałeś, że widziałeś wersję oryginalną tu to trzeba było od razu tutaj dodać, albo chociaż przeczytać komentarze, uniknąłbyś dubla pierwszego filmiku.
"aftermath"...
W skrócie poszło o to, że EBM (Epic Beard Man, bo pod takim pseudonimem figuruje w internecie) najwyraźniej źle usłyszał, co czarnoskóry młodzieniec do niego mówi i zrozumiał, iż ten oferuje mu czyszczenie butów. Kiedy pyta o cenę, ten traktuje to jako rasistowską zaczepkę. EBM chcąc uniknąć dalszej kłótni przesiada się na przód autobusu, jednak Pan Murzyn nie odpuszcza. Kiedy EBM mówi mu, że nie takich twardzieli spotykał i spuszczał im lanie. Wtedy hołmboj nie wytrzymuje i uderza go, a chwilę później na skutek nagłych zwrotów akcji przyjmuje pozycję leżącą.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-02-18, 22:03 ]
Jak sam napisałeś, że widziałeś wersję oryginalną tu to trzeba było od razu tutaj dodać, albo chociaż przeczytać komentarze, uniknąłbyś dubla pierwszego filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów