I jak go nie lubić?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja go rozumiem, po prostu nie lubi jak się go rozprasza przy robocie którą wie jak wykonywać.
Ja nie lubię jak się mnie rozprasza przy sraniu. Wiem jak się wysrać.
Ja nie lubię jak się mnie rozprasza przy sraniu. Wiem jak się wysrać.
Jakiś płaczek myśli, że jest panem wszystkiego i ciągle płacze, że ktoś mu przeszkadza.
@up Na pewno o Alonso bo to jest taka miękka faja w F1 podobnie jak był Kubica.
Nie lubie go prawie jak hamiltona...
Szkoda ze Kubica spierdolil kariere... Mialem nadzieje ze pewnego dnia dotrze do Ferrari...
Szkoda ze Kubica spierdolil kariere... Mialem nadzieje ze pewnego dnia dotrze do Ferrari...
Kto to kurwa jest i co w tym sadystycznego?
Przy niczym się tak dobrze nie zasypia, jak przy F1.
Some say we'll see Armageddon soon.
Dźwięki silników do 2014 roku... Rozmarzyłem się przy tej symfonii. Szkoda, że coraz bardziej upodlają królową sportów motorowych
kzf napisał/a:
@Toolpa, to Ty kurwa chyba NASCAR nie oglądałeś. Jakby w Polsacie to puszczali to byś zobaczył start, potem przerwa i półgodzinny blok reklam, a po tym wiedziałbyś co robili przez cały ten czas .
Dźwięki silników do 2014 roku... Rozmarzyłem się przy tej symfonii. Szkoda, że coraz bardziej upodlają królową sportów motorowych
Coś ci się pomyliło z tą królową... Chyba, że rajd samochodowy to król i ją dupczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów