Bardzo zabawna parodia filmu Terminator 2 - The judgment day (osobiście mój ulubiony film). Prawdopodobnie dla sporej części użytkowników tego forum ten film jest mało znany i dlatego nie będą wiedzieli o co chodzi, ale to jest tylko moje odczucie więc proszę nie brać tego do siebie. Miłego oglądania!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten film jest także w mojej czołówce, a jeśli chodzi o parodię to wymiata !! Piwo leci
4:20 najlepsza animacja "grzyba" atomowego jaka widzialem
a jestem trolem i nie będe tak długiego filmu oglądał żeby później napisać że jest fajny. Na pewno jest fajny. Miłego oglądania !
Sarah Connor z tego co pamiętam to w T2 rzeczywiście była baaardzo męska, dlatego pięknie to podkreślili tym naturalnym dywanem na ramionach
Get to the chopper!!!
''Im liquid metal, im from the future...''
Genialne, chociaż już to widziałem to nadal śmieszy
''Im liquid metal, im from the future...''
Genialne, chociaż już to widziałem to nadal śmieszy
Miło by było być na miejscu tych chłopaczków. Oni dopiero musieli mieć z tego ubaw. :]
Bardzo fajnie to zrobili i bylo Arnoldowe Get to the choppa z Predatora
Virdos napisał/a:
Prawdopodobnie dla sporej części użytkowników tego forum ten film jest mało znany i dlatego nie będą wiedzieli o co chodzi
to istnieje na ziemi ktoś, kto nie oglądał terminatora, albo kevina?
e nie było sceny jak zły terminator oberwał i był w wawałkach ;/
ale po za tym super parodia ^^
ale po za tym super parodia ^^
Mimo, że bardzo lubię ten film, muszę stwierdzić, że całkiem kompletną fabułę przedstawia ta parodia. Całkiem zabawne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów