Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Talmudyści mają zapisane w talmudzie, że mają zarabiać pieniadze kosztem Goja ( Goj to nieżyd), że nie mogą jeść przy stole z Gojem, bo goj to dla nich zwierze. Ze mogą bezkarnie Goja zamordować ( tak jak jeden dziennikarz GW zabił kobietę na pasach jadąc bez prawa jazdy, badań technicznych pojazdu ...) i jest jeszcze wiele ciekawych wątków w tym rasistowskim talmudzie- czyli bibli żydów
Uhu,judeosceptyk.
Talmudyści mają zapisane w talmudzie, że mają zarabiać pieniadze kosztem Goja ( Goj to nieżyd), że nie mogą jeść przy stole z Gojem, bo goj to dla nich zwierze. Ze mogą bezkarnie Goja zamordować ( tak jak jeden dziennikarz GW zabił kobietę na pasach jadąc bez prawa jazdy, badań technicznych pojazdu ...) i jest jeszcze wiele ciekawych wątków w tym rasistowskim talmudzie- czyli bibli żydów
Ty wiesz co my mamy napisane w Starym Testamencie? Jakby brać takie fantasy pod uwagę to już dawno ludzi by na tej planecie nie było.
Ty wiesz co my mamy napisane w Starym Testamencie? Jakby brać takie fantasy pod uwagę to już dawno ludzi by na tej planecie nie było.
różnica taka, że katole tego nie biorą na poważnie, ale żydzi i muzułmanie jak najbardziej
Stary testament to wspólna książka muzlumanow, żydów i chrześcijan.
Ale każda religia ma swoją ważniejszą i w każdej same pojebane bzdety opowiadają. Że zabijać niewiernych, albo po policzku dupę nadstawić.
różnica taka, że katole tego nie biorą na poważnie, ale żydzi i muzułmanie jak najbardziej
Teraz a co było wczesniej? muzlumanie sa na takim etapie, jak katolicy byli w sredniowieczu
Dlaczego tego nie usuwają?
Stefan. To nie jest ani śmieszne ani szokujące. Głupie to po prostu jest.
Wiem że to nie jest śmieszne, i takie nie miało być. Ja po prostu chciałem szkalować żydów i nic więcej.
Jak to pobrać? Hahaha
w przeglądarce masz opcję rozszerzenia, pobierz więcej rozszerzeń, lub coś w tym stylu, zależy czego używasz, tam w wyszukiwarce wpisujesz video downloader, zainstaluj i wtedy wiele filmów z różnych stron, do you tube są inne, facebooka inne i tak dalej więc czytaj opisy, moim zdaniem to jedno z lepszych rozwiązań, bo zawsze jest pod ręką, nie działają na netfkiksie, ale tam można używać czego innego, wyjaśnił bym jak, ale pewnie i tak nik tego nie przeczyta, więc to by było na tyle
w przeglądarce masz opcję rozszerzenia, pobierz więcej rozszerzeń, lub coś w tym stylu, zależy czego używasz, tam w wyszukiwarce wpisujesz video downloader, zainstaluj i wtedy wiele filmów z różnych stron, do you tube są inne, facebooka inne i tak dalej więc czytaj opisy, moim zdaniem to jedno z lepszych rozwiązań, bo zawsze jest pod ręką, nie działają na netfkiksie, ale tam można używać czego innego, wyjaśnił bym jak, ale pewnie i tak nik tego nie przeczyta, więc to by było na tyle
Dzięki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów