Będzie nowa seria komiksów? Proponuję tytuł: "DEFENDERS" .
No cześć lolalola. Uruchomiłeś to zapasowe konto po banie widzę...
Konto to ja tutaj miałem jak tobie stara zmieniała jeszcze pieluchy, tym bardziej śmieszy mnie co się stało z tym portalem. Swoją drogą to nie wiem czemu żeście zbanowali tego kolesia, w końcu po emigrancku zlizywał gówno z brytolskich kibli. To jest chyba najwyższe stadium rozwoju polaczka, powinien być waszym idolem
Łukasz naczynia w piwnicy. Słyszy krzyki. Jest przeszkolony w udzielaniu pierwszej pomocy, więc świadomie decyduje się wejść na górę. To dość oczywiste, co się dzieje. Terrorysta wymachuje dwoma nożami przy krzykach ludzi w kącie. (Łukasz) zdejmuje ze ściany ten kieł narwala i podejmuje walkę. W następnej chwili jest sam. Zyskuje czas na to, by inni mogli uciec.
W tym czasie zadaje cios w kierunku terrorysty i wie, że coś jest nie tak, bo uderza go w klatkę piersiową i odbija się od niej. Ma kamizelkę lub coś takiego. W tym momencie toczy się zaciekła walka na noże, w której Łukasz doznaje pięciu cięć aż po ramię. Jest poważnie ranny, ale ani na chwilę się nie wycofuje.
Potem dołącza do niego dwóch lub trzech innych i napastnik widząc, że mają przewagę liczebną, schodzi po schodach. Łukasz jest tuż za nim. Bardzo cierpiał i stracił siłę w lewej ręce, ale był tam do końca
W USA jakiś whajt trash wyciągnął by Ar-15 albo obrzyna i by zrobili z chuja durszlak.
W Europie ludzie są zdani na łaskę i niełaskę bandziorów.
A do przeciwników broni wierzących, że państwo ich obroni... ile czasu latali za śmierdzielem zanim w końcu dotarła policja?
5 minut.
Merritt, podobnie jak druga ofiara śmiertelna 23-letnia Saskia Jones, był jednym z organizatorów piątkowej konferencji o rehabilitacji więźniów. Według wstępnych ustaleń mediów, w przeszłości pracował bezpośrednio ze sprawcą piątkowego ataku, 28-letnim Usmanem Khanem, kiedy ten został osadzony – wraz z ośmioma innymi osobami – za planowanie stworzenia obozu szkoleniowego dla terrorystów i zamachu na londyńską giełdę.
Według doniesień mediów, pracownicy i wolontariusze organizacji "Learning Together" zorganizowali nawet zbiórkę pieniędzy na laptopa dla niego, aby – pomimo ograniczeń nałożonych na niego przez służby więzienne na czas warunkowego zwolnienia z zakładu – mógł kontynuować swoją nową pasję – pisanie.
A tatuś ofiary a propos komentarzy w sieci:
"Jack sprzeciwiał się wszystkiemu temu, co sobą uosabiacie: nienawiści, podziałom, ignorancji"
Szczyt hipokryzji i wielu standardów jak to na lewaka przystało
Konto to ja tutaj miałem jak tobie stara zmieniała jeszcze pieluchy, tym bardziej śmieszy mnie co się stało z tym portalem. Swoją drogą to nie wiem czemu żeście zbanowali tego kolesia, w końcu po emigrancku zlizywał gówno z brytolskich kibli. To jest chyba najwyższe stadium rozwoju polaczka, powinien być waszym idolem
Te "Polaczki" to chyba cię musiały bić i ruchać na każdym kroku, że tak ich nienawidzisz. Noje dojcze czy njubritisz teraz jesteś? Dobrze, że takieścierwo jak ty sobie wyemigrowało, cweli nam w kraju nie trzeba.
Te "Polaczki" to chyba cię musiały bić i r*chać na każdym kroku, że tak ich nienawidzisz. Noje dojcze czy njubritisz teraz jesteś? Dobrze, że takieścierwo jak ty sobie wyemigrowało, cwe*i nam w kraju nie trzeba.
Marzysz biedaku, ja tutaj sobie siedzę i jeżdżę na waszych garbach
Bardzo przykre jest, że w dzisiejszych czasach w imię poprawności politycznej ludzie w Europie są kompletnie rozbrojeni i bezbronni.
W USA jakiś whajt trash wyciągnął by Ar-15 albo obrzyna i by zrobili z ch*ja durszlak.
W Europie ludzie są zdani na łaskę i niełaskę bandziorów.
A do przeciwników broni wierzących, że państwo ich obroni... ile czasu latali za śmierdzielem zanim w końcu dotarła policja?
5 minut.
To dlatego w USA ginie od broni palnej 10 razy więcej ludzi niż w Unii Europejskiej? Dlatego od początku roku zginęło tam kilkaset osób w strzelaninach i w KAŻDYM przypadku sprawę musiała rozwiązać policja?
To dlatego w USA ginie od broni palnej 10 razy więcej ludzi niż w Unii Europejskiej? Dlatego od początku roku zginęło tam kilkaset osób w strzelaninach i w KAŻDYM przypadku sprawę musiała rozwiązać policja?
Nie pierdol lewaczku.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie pie**ol lewaczku.
Co tam płaczesz, niedouczony biedaku z zadupia? Pokaż mi jedną z kilkuset masowych strzelanin z ostatnich dwóch lat w których interweniował "dobry człowiek z bronią" a nie policja. Aha, nie pokażesz, bo:
1) Nie znasz angielskiego, chamie
2) Nie było ani jednej takiej akcji
Co tam płaczesz, niedouczony biedaku z zadupia? Pokaż mi jedną z kilkuset masowych strzelanin z ostatnich dwóch lat w których interweniował "dobry człowiek z bronią" a nie policja. Aha, nie pokażesz, bo:
Piłaczesz jak mała pizdeczka
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Jak ani razu. Codziennie mamy filmiki z Brazylii jak odpie**alaja bandziora.
Brazylia to idealny przykład, nie ma co!
Liczba morderstw w Unii Europejskiej (512mln) - ok. 5000
Liczba morderstw w Brazylii (209mln) - 63900
Krzysztof Liedel, ekspert ds. zwalczania terroryzmu: atak na Polaka, który nie dopuścił do dalszych ofiar, może zostać potraktowany jako sposób na zmycie hańby.
Ps. Dziękujemy, kochane tabloidy i inne ścierwojady.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów