📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
... akele pode de matar...
@up O kurwa mamy Da Silvów na Sadolu
Cwiczyłęm capo 10 lat potenm sie zraziłem i siedzać przy kompie kolejne 10 lat sie spasłem
Więc zaufaj mi to kopnięcie nazwa sie "Meia-lua de compasso" - wymowa meja luła dźi kompaso
Ogólnie jest to faktycznie jedno z najniebezpieczniejszych kopnięć część można je też spotkać w innych stylach walk.
, często*
Więc zaufaj mi to kopnięcie nazwa sie "Meia-lua de compasso" - wymowa meja luła dźi kompaso
Ogólnie jest to faktycznie jedno z najniebezpieczniejszych kopnięć część można je też spotkać w innych stylach walk.
, często*
Poszkodowany nie wiedział z kim tańczy...
Technicznie to oni ze sobą tańczyli, więc nic dziwnego, że dostał wpierdol za pedalstwo.
Widać, że celowo to zrobił - nawet nie był zdziwiony skutkiem. Zawsze się w ekipie jakiś luj znajdzie, niby taki ziomek, a patrzy, żeby drugiemu coś odjebać.
htp napisał/a:
akele czy aquele?
z piosenki skopiowałem... z takiej w której odróżniają "rabo de arraia" od "Meia-lua de compasso", no ale może nie ćwiczyli 10 lat w grupie chuj mój dziki wąż, gdzie instruktorzy Brazylię znają z opowiadań i filmów na YT albo sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów