Kompilacja wypadków samochodowych, większość z Rosji i Chin + nowe przygody motocyklistów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kompilacja wypadków samochodowych, większość z Rosji i Chin + nowe przygody motocyklistów.
Akcja z 11:15 to po prostu szczyt przechujstwa w najlepszym możliwym znaczeniu
W 10:40 polski akcent
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
patrzcie w lusterka, kretyni są wszędzie
patrzcie w lusterka, kretyni są wszędzie
oglądając te wszystkie filmiki mam większą wyobraźnie jadąc samochodem najlepiej uczyć się na cudzej głupocie
Polski akcent - 10:40
Ja się pytam na co 90% tych ludzi patrzyło, bo przez przednią szybę na 100% nie patrzyli. Głupio że co poniektórzy zamiast rozpierniczyć auto o debila który się wpycha woleli uciekać do rowu albo ostro hamować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów