Kompilacja wypadków ostatniego tygodnia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kompilacja wypadków ostatniego tygodnia
Tak się zastanawiam oglądając wypadki u ruskich, jak można mieć kurwa hamulec na 1 koło.....
Łoo skurweesyn... przynajmniej mechanicy, lakiernicy itd będą mieli robote
”ooo blać ooo blać nie chuja warim„ hehe dobre
Fajne są te compilacje jak ktoś za dużo czasu nie ma żeby przed kompem na bieżąco oglądać co ktoś wrzuca do sieci
Piwko leci jak dla mnie gicior
Piwko leci jak dla mnie gicior
1:25 to jest ogar, raz mialem podobna sytuacje, tylko ze ucieklem na 'zatoczke'
0:14 no tak, ludziom spadają buty, a taksówkom, hmm, kogut?
Coraz lepszej jakości te filmiki
Jednak ruscy to inny stan umysłu. Aż nie chce się wierzyć w ich bezmyślność. Jeden kretyn lepszy od drugiego.
rozpierdala mnie to 21+
2:10
idealnie piosenka siadła - "I feel so close to you right now!"
idealnie piosenka siadła - "I feel so close to you right now!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów