Przyznam, że film wzbudził moje zaskoczenie. Na yt pełno jest filmów z amatorskimi zabawami z karbidem, ale nie spodziewałem się relacji z "profesjonalnego" festiwalu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
novy__ napisał/a:
Dziwne masz zainteresowania
Moje zainteresowania nie mają nic wspólnego z tematem
Gdzie można dostać karbid i czy ten na krety tez tak soczyście pierdolnie? Kiedyś strzelałem, tego zapachu sie nie zapomina;)
@up
w większości sklepów metalowych i ogrodniczych. do wytwornic acetylenowych (na wagę) lub na krety (w puszkach).
w większości sklepów metalowych i ogrodniczych. do wytwornic acetylenowych (na wagę) lub na krety (w puszkach).
dziaad napisał/a:
od tej muzyki można dostać pojebania zmysłów...
Nie słyszałeś chyba wietnamskiej "muzyki" elektronicznej. Wszystko, co zremiksują, ale to dosłownie wszystko jest na ten sam jebany bit. Do tego w połączeniu z ich spierdolonym językiem przypominającym gulgot wody w czajniku, albo warkot 2 walczących że sobą psów puszczony od tyłu; tworzy to wszystko mieszankę wybuchową. I to taką, którą można torturować więżniow w Guantanamo. Jestem zmuszony tego słuchać, bo tam gdzie pracuje jest pełno tych małych żółtych chujków dookoła. Na szczęście podłączyłem 2 zestawy głośników do kompa (łącznie jest ich 9 razem mają jakieś 300W), i gdy tylko żółtki zapuszczą swoją łupaninę, ja zgłuszam ich swoją muzyką. Poniżej macie próbkę tego żółtego szajsu, do którego wietnamce trzepią swoje małe żółte kapucynki.
Przewińcie ten kawałek do dowolnego momentu kilka razy, a potem w podobnych puśćcie inny i też poprzewijajcie kilka razy. Wtedy zrozumiecie o co mi chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów