📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C już w telewizji a co z W ?
synek na plecach tatusia od proszkow kariere robi... szkoda ze moj jest emerytem...
ja pierdole w grupie to kurwa kozaki a na komendzie w pojedynke to każdy każdego by sypal pizdy jebane tatuś im odpala na nowe laczki a tym skurwielom tylko zabawa w głowie bo w życiu nie maja pojęcia o robocie więc jako policjant od razu dowód bym im zawijał i jeszcze 1000 zł za za kozactwo pierdolone
@up
Disko w polu w tle: zawsze piwo.....Bo nasze jest Polskie
ale gorysz ale gorycz... zazdrościcie? chłopaki muszą sie wyszaleć to lepiej żeby to robili gdzieś na placyku niż na ulicy, nie? ich opony i ich auta i nich robią co chcą? co, gula rośnie że w waszych szrotwagenach nie możecie uwalniać dymu z tylnych opon? HATERS GONNA HATE
zetek12 napisał/a:
ja pierdole w grupie to kurwa kozaki a na komendzie w pojedynke to każdy każdego by sypal pizdy jebane tatuś im odpala na nowe laczki a tym skurwielom tylko zabawa w głowie bo w życiu nie maja pojęcia o robocie więc jako policjant od razu dowód bym im zawijał i jeszcze 1000 zł za za kozactwo pierdolone
Na komendzie z nimi byłaś/eś, że wiesz dokładnie wszystko? Mocno się spinasz jak na 102 letnią kobietę wg profilu
Wieśniacka muzyka, na wieśniackim zlocie, w mieście wieśniaków
@up
Zgaduje ze jestes z Krakowa albo Poznania...
A swoja droga - jest to na uboczu, ludzie sie zjezdzaja poznymi wieczorami i nie robia tego co na filmiku na ulicy, wiec co za problem...
Atmosfera jest prawie zawsze fajna (bylem pare razy), wiec ponownie o co sie tu spinac
Edit:
to nizej to Cargo, a w TVN byla Wolka Weglowa
Zgaduje ze jestes z Krakowa albo Poznania...
A swoja droga - jest to na uboczu, ludzie sie zjezdzaja poznymi wieczorami i nie robia tego co na filmiku na ulicy, wiec co za problem...
Atmosfera jest prawie zawsze fajna (bylem pare razy), wiec ponownie o co sie tu spinac
Edit:
to nizej to Cargo, a w TVN byla Wolka Weglowa
W reportażu nie ma tego co najciekawsze, czyli prawdziwych drifterów. Na parkingu prawie same buraki, umieją co najwyżej zniszczyć oponę, ale na wiadukcie to już inna liga. Tam to już trzeba mieć minimum te 300 koni i ogarniać.
Sam nagrywałem.
...i jeszcze jeden filmik, tym razem nie mój:
Sam nagrywałem.
...i jeszcze jeden filmik, tym razem nie mój:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów