cargo e30 4.4 v8
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Typowe obecne cargo. Banda buraków paląca gume i robiąca dużo hałasu i banda zjebanej gimbazy bez prawka jazdy oglądająca to z namiotem w gaciach.
Kiedyś było inaczej.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Kiedyś było inaczej.
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
Za Cargo zawsze piwko.
Velture napisał/a:
Typowe obecne cargo. Banda buraków paląca gume i robiąca dużo hałasu i banda zjebanej gimbazy bez prawka jazdy oglądająca to z namiotem w gaciach.
Kiedyś było inaczej.
Po pierwsze on nie pali gumy, od tego są jakieś padła - on lata bokiem, jak szatan.. po drugie nie jestem gimbem a podziwiam typa że wsiadł w takiego potwora jakim jest e30 w V8 prawie 4,5 litra i lata tym bokiem- trzeba mieć jaja. Wy pewnie bryczkami jeździliście na Cargo...
bardziej jestem pod wrazeniem tego, ze oni w tej malej budzie w ogole upchneli tą V8.
Ale i tak wole 2.2 turbo w Audi
Ale i tak wole 2.2 turbo w Audi
Putis napisał/a:
podziwiam typa że wsiadł w takiego potwora jakim jest e30 w V8 prawie 4,5 litra i lata tym bokiem- trzeba mieć jaja.
Latałem bokami i to po szutrze Fordem raptorem wujaszka(6,2 albo 6,5l), a nie takim starym korytem i jakoś jaja o kolana mi się nie obijają
Good evening, idiot hookers.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów