www.money.pl/gospodarka/szemrane-interesy-w-caritas-polska-sprawe-bada-episkopat-6429989831612545a.html%3famp=1
kontrowersje.net/oszust_owsiak_i_jego_kolorowe_rozliczenia_gdzie_jest_...
I zapomniałeś dodać, że matka kurka chuj głupi przegrał w sądzie. Chciałbym wiedzieć ile bierze pod stołem o Caritasu i KK za to sranie po WOŚP.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.I zapomniałeś dodać, że matka kurka chuj głupi przegrał w sądzie. Chciałbym wiedzieć ile bierze pod stołem o Caritasu i KK za to sranie po WOŚP.
Bo taka jest kurwa prawda. Tylko jebany ciemnogród katolibański sra na Owsiaka.
A na co głosuje katolib? PiS
Jakim mianem określa się prymitywnego, niewykształconego Polaka chorego z nienawiści i frustracji - Polaczkiem.
Te wszystkie epitety nie biorą się z niczego.
Co roku to samo. Księża rwą włosy z głowy, że im taka kasa ucieka więc sączą jad, żeby buntować plebejuszy na WOŚP.
Pisowcy za poleceniem kościoła toczą zmasowany hejt na Jurka.
Wszystkim pisowskim trollom cofa się urlopy, do walki w postaci hejtu rzuca się wszystkie ręce na pokład.
A efekt tego jest taki, że im bardziej podludzie ujadają tym WOŚP zbiera więcej.
Polska służba zdrowia bez WOŚP była by w epoce kamienia łupanego. Powinniście Jurka po chuju wycałować za to co zrobił w tym jebanym bieda kraju.
Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
CHUJ WAM W DUPĘ I NA IMIĘ jebane polaczki hejterzy.
przeprosił za nazwanie go cyganem czy cos takiego. Dwa kolejne zarzuty nie dosły do skutku bo Owsik nie pokazał wydatków.
Nigdy nie głosowałem na PiS i nie chodzę do kościoła co teraz? Mówisz o ciemno grodzie ale jak ktokolwiek ma inne zdanie i ocenę to umiecie tylko używać najniższych epitetów, dać wam władze to będziecie palić na stosie za herezje, znamy to już prawda? Czym się różnisz w swoich treściach od prymitywów, których wyzywasz? Zacząłeś przedstawiać stanowisko i sposób bycia jakim kierowali się naziści, co nie od nas i nie z nami to podludzie i śmierć im.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Caritas później księdzu, później owsiak - hierarchia gdzie najwięcej znika... Zapomniałem nr ONE RYDZYK, później caritas, księdzu... Owsiak jest na szarym końcu - Który proboszcz zasponsorował maszynkę za nasze miliony, dla cudzego chorego bombelka?!
I zapomniałeś dodać, że matka kurka chuj głupi przegrał w sądzie. Chciałbym wiedzieć ile bierze pod stołem o Caritasu i KK za to sranie po WOŚP.
Bo taka jest kurwa prawda. Tylko jebany ciemnogród katolibański sra na Owsiaka.
A na co głosuje katolib? PiS
Jakim mianem określa się prymitywnego, niewykształconego Polaka chorego z nienawiści i frustracji - Polaczkiem.
Te wszystkie epitety nie biorą się z niczego.