www.money.pl/gospodarka/szemrane-interesy-w-caritas-polska-sprawe-bada-episkopat-6429989831612545a.html%3famp=1
kontrowersje.net/oszust_owsiak_i_jego_kolorowe_rozliczenia_gdzie_jest_...
- Pisowiec!
- Katol
- Ojciec cię gwałcił
- Chuja się znasz!
- Prawicowiec!
- Polaczki
- Hejtery
-...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
romozomoAutor tego materiału napisał że nie jest PISowcem ani POwcem. Wydaje Mu się że jest obiektywny. Od razu uwierzyłem bo przecież napisał że ani PIS ani PO. Następnie w komentarzu pisze że Owsiak to lewak i na samym starcie jest dla Niego skreślony. To utwierdziło mnie jeszcze bardziej w Jego obiektywizm.
Prześlij dzieciaku swoje CV do TVP lub do TVN i nie zapomnij podkreślić że główną cechą u Ciebie to obiektywizm. Tam takich potrzebują.
Natłukli wam do tych pustych makówek lewak - prawak, czarny-biały itd. a wy bez zastanowienia powtarzacie. Pozdrawiam i szczerze współczuję.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Wiem że Orkiestra nie ma 100% wydajności ale ma lepszą wydajność niż NFZ i sporo mniej biurokracji niż Caritas (co za tym idzie mniejsze koszty).
Nie wierzę że niektórzy się tu podpierają wypocinami Matki Kurki, tego zjebanego degenerata który jedyne co potrafi dobrze robić to tak preparować informacje żeby ludziom o ilorazie inteligencji słoniny namieszać we łbach. Każdy normalny człowiek jak podejdzie do jego "rewelacji" prześledzi je i krytycznie rozłoży na czynniki pierwsze to zaraz się zorientuje że to manipulacja niskich lotów.
No popatrz a te zjebane sądy nie umiał tego przeanalizować i kazały owsikowi udostępnić dokumenty
Już dopisuję do listy