www.money.pl/gospodarka/szemrane-interesy-w-caritas-polska-sprawe-bada-episkopat-6429989831612545a.html%3famp=1
kontrowersje.net/oszust_owsiak_i_jego_kolorowe_rozliczenia_gdzie_jest_...
Nawet jak zginie 20 mln zl a sprzęt który kupią za resztę kasy i podłącza do Twojej chorej córki to pamiętaj, koniecznie i szybko wyciągnij wtyczkę z gniazdka!
Po chuj ludzie piszecie swoje przemyślenia. Gówno mnie to obchodzi.
Nie wiem kurwa potrzebujecie akceptacji albo macie jakiś syndrom filozofa. Mógł tu być jakiś fajny wypadek lub strzelanina, a tak czytam jakieś wypociny pizdy i tracę czas na pisanie tego komentarza
wsiąść
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.Nawet jak zginie 20 mln zl a sprzęt który kupią za resztę kasy i podłącza do Twojej chorej córki to pamiętaj, koniecznie i szybko wyciągnij wtyczkę z gniazdka!
Po chuj ludzie piszecie swoje przemyślenia. Gówno mnie to obchodzi.
Nie wiem kurwa potrzebujecie akceptacji albo macie jakiś syndrom filozofa. Mógł tu być jakiś fajny wypadek lub strzelanina, a tak czytam jakieś wypociny pizdy i tracę czas na pisanie tego komentarza
Tu się troche mylisz. Większość koncertów, imprez masowych, festynów czy pokazów (policja, straż pożarna) są fundowane przez prezydentów miast czy tam wójtów. Czyli z moich i Twoich podatków.
Tak samo prąd do tego całego sprzętu wośp jest zasilany naszym wspólnym prądem i obsługiwany przez nasz wspólny personel.
Podobnie z gażami dla celebrytów którzy na takich festynach grają za "darmo" czyli za zwroty, Miasto płaci im przejazd, kwaterunek i ekipe do rozłożenia tego bajzlu, jedynie pomijając gaże. Także do końca za darmo to nie jest.
Reasumując. Wszyscy składamy się na sukces Orkiestry chcąc czy nie chcąc.
Nawet jak zginie 20 mln zl a sprzęt który kupią za resztę kasy i podłącza do Twojej chorej córki to pamiętaj, koniecznie i szybko wyciągnij wtyczkę z gniazdka!