📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abstrahując (tak, pewnie w środku będzie gwiazdka, choć to nie jest brzydkie słowo) od tego że kierowca potrącił pieszego, co, pytam co pieszy robił w tym miejscu, o takiej porze, przy takich warunkach, NA TEJ DRODZE??? Prosił się o klapsa i go otrzymał.
stack_pointer napisał/a:
Abstrahując (tak, pewnie w środku będzie gwiazdka, choć to nie jest brzydkie słowo) od tego że kierowca potrącił pieszego, co, pytam co pieszy robił w tym miejscu, o takiej porze, przy takich warunkach, NA TEJ DRODZE??? Prosił się o klapsa i go otrzymał.
Nawet dwa
to baba, przeżyła parę tygodni w śpiączce i zmarła, co najlepsze tam są pasy tylko gówno je widać, po tym zdarzeniu polityki wpadły na cudowny pomysł odmalowania pasów jak zwykle kurwa na czas
w ogóle nie czaję jak można potrącić pieszego i spierdolić. to mi się w głowie nie mieści. Przecież gdyby ten pierwszy pedał zatrzymał się, i włączył światła ostrzegawcze, stanął koło poszkodowanej w kamizelce odblaskowej(obowiązkowa) lub chociaz z trójkątem(przy braku kamizelki) to pewnie by przeżyła, bo pierwsze uderzenie nie wyglądało tak źle.
Happy tree friends przypomniało mi się
ojejku ktoś sobie urwał pokrywę silnika i uszkodził miskę olejową
KKurwa, jak można nie widzieć człowieka, leżącego na oświetlonej ulicy.
W sumie pewnie trafił swój na swego!
W sumie pewnie trafił swój na swego!
Dzięki takim filmom po 10 razy się oglądam na przejściach, co by potem właśnie sam na sadisticu się nie znaleźć.
r4f43ll napisał/a:
w ogóle nie czaję jak można potrącić pieszego i spierdolić. to mi się w głowie nie mieści. Przecież gdyby ten pierwszy pedał zatrzymał się, i włączył światła ostrzegawcze, stanął koło poszkodowanej w kamizelce odblaskowej(obowiązkowa) lub chociaz z trójkątem(przy braku kamizelki) to pewnie by przeżyła, bo pierwsze uderzenie nie wyglądało tak źle.
od kiedy to kamizelka jest obowiązkowa? bo w naszym kraju dla samochodów osobowych obowiązkowa jest tylko na autostradach...
a co do samego zdarzenia, podejście "jestem na pasach w ciemną noc i deszczu więc mam wyjebane" jest bardzo dobrym podejściem z punktu widzenia ZUSu, ale zdrowego rozsądku to raczej nie... zresztą poprzednich 2ch pieszych też szło po "zebrze" uważając że wszyscy się zatrzymają nie zwracając zbytnio uwagi na auta...
w ogóle ten "odrzut" jak auto uderza wygląda fejkowo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów