Żródło
Żródło
To, że film pokazuje to co mamy widzieć nie świadczy o tym, że był niewinny. Reszta wyciszona, musiał ich czymś wkurwić wobec czego został aresztowany. Kurwa proste. Policja bez podejrzeń nie robi takich rzeczy, druga strona w USA szczególnie.
Naoglądałeś się badboysów za dużo, w PL policja może bez nakazu wpaść. Z nakazem to przeszukanie robią debilu.
Bez nakazu też przeszukanie mogą zrobić, tzw. na legitymację. (Tylko w wyjątkowych przypadkach i zatwierdzone potem przez prokuraturę)
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Bez nakazu też przeszukanie mogą zrobić, tzw. na legitymację. (Tylko w wyjątkowych przypadkach i zatwierdzone potem przez prokuraturę)
W POLSCCE, nie tam. To, że mamy beznadziejne prawo nie znaczy, że tam jest...
Naoglądałeś się badboysów za dużo, w PL policja może bez nakazu wpaść. Z nakazem to przeszukanie robią debilu.
Jasne że może dlatego napisałem "zapukają", a teraz napisz jakie okoliczności muszą zaistnieć żeby tak wparowali. Człowieku masz informacje, że chcą ich zwolnić bo złamali prawo, ale to ja się "badbojsów" naoglądałem
Źle zrobili, ale kierowali się wyższym dobrem. Ale i tak powinni zostać ukarani, to jedynie okoliczności łagodzące karę.
Dobrze zrobili, naćpany kolo mógł mieć przećpaną lub podźganą zaginioną na chacie. Jaby chodziło o twoją siostrę czy córkę, to inaczej byś na to spojrzał.
Takich spraw jest mnóstwo, np: wsbtv.com/news/local/16-year-old-boy-accused-of-killing-teen-girlfrien...
Źle by zrobili gdyby go odstrzelili na dzień dobry, a nagranie pokazuje, że taka interwencja była uzasadniona, bo niekiedy liczą się minuty.
Powinni dostać nagrody za szybką ocenę sytuacji.
lawshelf.com/coursewarecontentview/exceptions-to-the-warrant-requirement/
There are six major exceptions to the warrant requirement.
1. Search Incident to Lawful Arrest
2. Plain View Exception
3. Consent
4. Stop & Frisk
5. Automobile Exception
6. Emergencies/Hot Pursuit
To, że film pokazuje to co mamy widzieć nie świadczy o tym, że był niewinny. Reszta wyciszona, musiał ich czymś wkurwić wobec czego został aresztowany. Kurwa proste. Policja bez podejrzeń nie robi takich rzeczy, druga strona w USA szczególnie.
Wkurwić?!? Co ty pierdolisz?? Po własnym domu może sobie nawet na golasa biegać i chuj im do tego, a nie żeby jeszcze się kurwa przejmować czy w swoim domu wkurwi kogoś kto się do niego na nielegalu wbija!!!
Serio? Weszli bezprawnie do domu, aresztowali bezprawnie niepełnoletnie dziecko, a Ty ich usprawiedliwiasz?
Masz mentalność człowieka urodzonego do lizania butów.
Kozaczył, wyglądał na ćpuna, a 16 latek wygląda jak dorosły. Było podejrzenie, że dziewczyna związana lub zamordowana jest gdzieś na terenie posesji. Prócz tego, że gość jest zjebem (aresztowany), to krzywdy mu nie zrobili, a mogli uratować dziewczę.
16 latek ogląda kreskówki z dziewczynkami/lalkami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów