18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Carpentersville w Illinois
cuurniprime • 2021-12-15, 19:58
Wioska Carpentersville wszczęła dochodzenie dyscyplinarne w sprawie incydentu, w którym policja miała interakcję z nieletnim mężczyzną. Dwóch funkcjonariuszy policji, którzy byli na miejscu zdarzenia, wtargneło do domu i bezprawnie aresztowało 16-letniego chłopaka. A wszysko przez poszukiwania jego koleżanki...

Żródło
Zgłoś
ruddie 2021-12-15, 20:14 5
Opis mówi, że języka polska to trudna język
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-12-15, 20:24
Moja miejscowość zawodowa...
Zgłoś
Pralpunkt 2021-12-15, 20:40 5
Wyjebia ich z psiarni plus proces cywilny .no mają przejebane wcale mi ich nie zal
Zgłoś
dadar123 2021-12-15, 21:34 5
Amerykańce to takie tumany, że jedną scenę trzeba powtarzać 5 razy?
Zgłoś
AlbertoNihilo 2021-12-15, 23:25
Nieletni mężczyzna .
Zgłoś
plastic 2021-12-15, 23:46 1
gadał jak naćpany, więc albo był naćpany, albo włączył kamerki, żeby poudawać "typowego winnego" i nagrać takie fajne video, a potem był zestresowany sytuacją więc zaczął się szarpać... powtórki, jasna narracja, muzyczka i czarny adwokat. czek, czek, czek.
gdyby moja znajoma była poszukiwana, a ja byłbym takim dzikim zjebem, to starałbym się zachowywać normalnie, albo nawet starałbym się pomóc, gdybym ją lubił.
Zgłoś
KurewskaPogodynka 2021-12-16, 0:30
było
Zgłoś
Mrocznyzniwiarz 2021-12-16, 0:33 36
plastic napisał/a:

gadał jak naćpany, więc albo był naćpany, albo włączył kamerki, żeby poudawać "typowego winnego" i nagrać takie fajne video, a potem był zestresowany sytuacją więc zaczął się szarpać... powtórki, jasna narracja, muzyczka i czarny adwokat. czek, czek, czek.
gdyby moja znajoma była poszukiwana, a ja byłbym takim dzikim zjebem, to starałbym się zachowywać normalnie, albo nawet starałbym się pomóc, gdybym ją lubił.

Serio? Weszli bezprawnie do domu, aresztowali bezprawnie niepełnoletnie dziecko, a Ty ich usprawiedliwiasz?

Masz mentalność człowieka urodzonego do lizania butów.
Zgłoś
sothis 2021-12-16, 0:35 1
KurewskaPogodynka napisał/a:

było

No raczej, że było a nie będzie. Co Ty myślałeś, że to przekaz z przyszłości?
Zgłoś
olo1990pl 2021-12-16, 1:03 6
Mrocznyzniwiarz napisał/a:

Serio? Weszli bezprawnie do domu, aresztowali bezprawnie niepełnoletnie dziecko, a Ty ich usprawiedliwiasz?

Postaw się w roli policjanta.
Masz zadanie znalezienia zaginionej nastolatki. Jest informacja, że ostatni raz ją widziano jak wchodzi do mieszkania swojego chłopaka.
Podchodzisz do drzwi, popychasz je, a one się otwierają (tak twierdzi policja). Na twoje nawoływania odpowiada Ci nastolatek - podejrzany - który zachowuje się jakby coś przed chwilą wciągał albo był opóźniony.
(zauważ, że film jest pocięty tak by nie pokazać całej sytuacji chronologicznie, tylko pokazuje wielki chaos i jest zmontowany na korzyść rodziny która skarży policję).
Widzisz, że chłopak coś kręci i blokuje przejście, próbuje zamknąć drzwi domu.
No to postanawiasz wejść do domu i chłopaka skuć, ale ten stawia opór. Po obezwładnieniu pilnujesz chłopaka, a partner przeszukuje mieszkanie (widać że schodzi z piętra w pewnym momencie). Nikogo nie ma, to bierzecie chłopaka na przesłuchanie.

Źle zrobili, ale kierowali się wyższym dobrem. Ale i tak powinni zostać ukarani, to jedynie okoliczności łagodzące karę.
Zgłoś
s................l 2021-12-16, 1:54 14
olo1990pl napisał/a:

Masz zadanie znalezienia zaginionej nastolatki. Jest informacja, że ostatni raz ją widziano jak wchodzi do mieszkania swojego chłopaka.
Podchodzisz do drzwi, popychasz je, a one się otwierają (tak twierdzi policja). Na twoje nawoływania odpowiada Ci nastolatek - podejrzany - który zachowuje się jakby coś przed chwilą wciągał albo był opóźniony.
(zauważ, że film jest pocięty tak by nie pokazać całej sytuacji chronologicznie, tylko pokazuje wielki chaos i jest zmontowany na korzyść rodziny która skarży policję).
No to postanawiasz wejść do domu i chłopaka skuć, ale ten stawia opór. Po obezwładnieniu pilnujesz chłopaka, a partner przeszukuje mieszkanie (widać że schodzi z piętra w pewnym momencie). Nikogo nie ma, to bierzecie chłopaka na przesłuchanie.
Źle zrobili, ale kierowali się wyższym dobrem. Ale i tak powinni zostać ukarani, to jedynie okoliczności łagodzące karę.

Policjant ma przede wszystkim przestrzegać prawa, a on je tutaj po prostu kurwa złamał i to niejedno. Karmili cię z procy? Albo stary podczas posuwania kazał oglądać Strażnika Tekstasu, a potem bawił się w "skuwanie chłopca"? Idealnie nadajesz się do pracy niedojebanego policjanta z przerostem ego i urażonymi ambicjami, których nie posiada.
Zgłoś
neo001 2021-12-16, 2:44 5
olo1990pl napisał/a:

Zgłoszę że w Twoim domu/mieszkaniu przebywa poszukiwany listem gończym morderca. Chciałbyś żeby bez sprawdzenia i pozwolenia na przeszukanie wtargnęli? Jak by do mnie zapukali i chcieli wejść, to najpierw niech pokażą nakaz sądowy i od razu zaznaczam żadnych problemów z prawem nie mam, a gliniarze do zwolnienia.
Zgłoś
Tetrix 2021-12-16, 3:19
Odjebalo im deko

Zgłoś
squach 2021-12-16, 8:24 2
Mrocznyzniwiarz napisał/a:

To, że film pokazuje to co mamy widzieć nie świadczy o tym, że był niewinny. Reszta wyciszona, musiał ich czymś wkurwić wobec czego został aresztowany. Kurwa proste. Policja bez podejrzeń nie robi takich rzeczy, druga strona w USA szczególnie.

neo001 napisał/a:

Zgłoszę że w Twoim domu/mieszkaniu przebywa poszukiwany listem gończym morderca. Chciałbyś żeby bez sprawdzenia i pozwolenia na przeszukanie wtargnęli? Jak by do mnie zapukali i chcieli wejść, to najpierw niech pokażą nakaz sądowy i od razu zaznaczam żadnych problemów z prawem nie mam, a gliniarze do zwolnienia.

Naoglądałeś się badboysów za dużo, w PL policja może bez nakazu wpaść. Z nakazem to przeszukanie robią debilu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów