📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Raczej zajebał, żeby wyćpać gdyby chciał dalej sprzedać to byłby hard..
Wpierdol dechą zawsze cieszy. Piwko!
Kurwa za zajebanie węgla taki wpierdol. Strach pomyśleć co by się działo gdyby im narkotyki zajebał
Taki może trochę do specjalistów, ale nie wydaje wam się, że uwiecznione na innych filmach ofiary obdzierania ze skóry i wycinania ciała żywcem są wcześniej celowo faszerowane silną dawką twardych narkotyków, że są nader "spokojni"? Pytanie nasunęło mi się, bo ten kolo "zaledwie" płacze i bezskutecznie osłania się czym może przed tłukącą go deską, a wcześniej wspomniani delikwenci, którzy mieli mniej szczęścia, najczęściej ledwie wydają pojedyncze jęki, gdzie przy znacznie większym poziomie bólu powinni dostać co najmniej czegoś przekroju ataku padaczki lub agonii. Ktoś tu wspomniał kiedyś w komentarzach o działaniu adrenaliny, albo utraty krwi bądź otrzymania wpierdolu omalże do nieprzytomności
@skfarovski Teoretycznie może tak być ale nie musi. Masz sobie wiele naturalnych ,,narkotyków" które są wydzielane w podobnych momentach. Te mogą cię znieczulić, uśpić, pobudzić itp.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jakoś tego nie widać, że jest tak jak mówisz...
Małe poalkoholowe niedopatrzenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów