ang. wymagany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
totalna korozja....
takie pytanie, to jest przeróbka, czy w oryginale był ten materiał z YouTuba?
Jeżeli tworcy SP użyli w swoim serialu faktycznie filmik z ryzym znaleziony w czelusciach YT to chlopak pewnie juz jest milionerem. No chyba, ze rudy dał sie osmieszyc swiadomie uzyczajac swojej paskudnej mordy do odcinka.
Pewnie nie oglądałeś tego odcinka. Cartman tam pokazywał zdjęcia rudzielców i Kyla oczywiście ^^
S09E11 Ginger Kids
+link do odcinka serialu
southparkstudios.com/full-episodes/s09e11-ginger-kids
Serial dobitnie pokazuje bolączki amerykanów i tylko szkoda mi że nie ma czegoś takiego w Polsce.No ale większy popyt jest na "telenowele paradokumentalne" typu Dlaczego ja albo programy "jak oni defekują" vol.666.
wściekły_koleś napisał/a:
No ale większy popyt jest na "telenowele paradokumentalne" typu Dlaczego ja albo programy "jak oni defekują" vol.666.
Zauważ tylko, że chyba jakimś zrządzeniem losu nie ma teraz tych południowoamerykańskich telenowel - widać musiały się okazać za drogie...
wściekły_koleś napisał/a:
Serial dobitnie pokazuje bolączki amerykanów i tylko szkoda mi że nie ma czegoś takiego w Polsce.
Najwyraźniej jest to zdecydowanie za "drogie" dla naszych telewizji, niewygodne ideologicznie a przede wszystkim zła pora dopuszczenia do emisji(na niszowym MTV leci około 0:00). Ale chyba najgorszej jest to iż jesteśmy za małym rynkiem na taki program (zobaczcie na wiki rating poszczególnych odcinków w US).
Polecam obejrzeć odcinek "od kuchni" produkcji SP(nie znalazłem na oficjalnej stronie) pod tytułem "The.Making.of.South.Park-6.Days.to.Air".
Kyle to rudy żyd- diabelska kombinacja.
W swoim życiu znam tylko dwóch rudych gości i muszę powiedzieć, że żaden nie jest normalny...
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
W swoim życiu znam tylko dwóch rudych gości i muszę powiedzieć, że żaden nie jest normalny...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów