został ukarany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierowcy dwóch niemieckich marek aut nie lubią się nawzajem. Kierowcy wspomnianego audi z kierowcami bmw. Nie wiem dlaczego, ale tak niby jest.
Linku, vw to vw... Kierowcy audi wierzą, że jeżdżą czymś innym niż autem dla ludu.
Filmik - delicja... Wspaniała penetracja przez grill i chłodnice... Skróty na drodze robi każdy, ale muszą iść w parze z umiejętnościami i zdolnościami wyobraźni.
Filmik - delicja... Wspaniała penetracja przez grill i chłodnice... Skróty na drodze robi każdy, ale muszą iść w parze z umiejętnościami i zdolnościami wyobraźni.
Audi i BMW są dla dwóch rodzajów ludzi. Dla bogaczy, którzy kupią sobie nowego i jeżdżą normalnie oraz dla dresów, którzy kupują 20-letniego gruchota, do bagażnika ładują tubę basową, biorą zakręty przy 180km/h przy dźwiękach umcyk-bumcyk. Potem zeskrobują ich z asfaltu. Tutaj widzimy przykład tego drugiego. Szkoda że z naprzeciwka nie jechał rozpędzony tir.
no ale kierowca z kamerką kulturalnie zjechał aby poczekać z obciążającymi ciecia materiałami na Polizei.
solteck napisał/a:
Audi i BMW są dla dwóch rodzajów ludzi. Dla bogaczy, którzy kupią sobie nowego i jeżdżą normalnie oraz dla dresów, którzy kupują 20-letniego gruchota, do bagażnika ładują tubę basową, biorą zakręty przy 180km/h przy dźwiękach umcyk-bumcyk.
mam 17 letnie bmw, nie chodzę w dresie i nie biorę zakrętów przy 180km/h
coś ta twoja teoria chujowa
chujowe to jest twoje 17nastoletnie bmw
FRANTIC999 napisał/a:
chujowe to jest twoje 17nastoletnie bmw
przecież nie musi ci się podobać
czemu decydujecie o tym jak marnuje swój czas i ustawiacie czas w którym dzieje sie akcja?
Jeżdżę 13 letnim seatem i boję się zakrętów przy 40km/h.. coś zemną nie tak?
eh szkada, że bonusów nie było na przejściu dla pieszych btw, ja mam audi i od czasu jak wjechałem jednemu bmw w dupę i zgarnąłem prawie 20pkt jeżdżę jak przykładny emeryt
o skurwysyn w momencie uderzenia już włączył awaryjne, czy to z automatu poszło ? (pytam, bo się nie znam)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów