📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakim trzeba być skończonym idiotą, by pierwszą reakcją na zwalniający samochód przed nami było wyprzedzanie..l
5:40 a łada, czy co to jest, w testach zderzeniowych pewnie najniższe noty otrzymuje...
nareszcie coś odstresowującego.
I najbardziej wkurwia mnie fakt, że znajdują się tam coraz częściej wypadki autobusów.. gdzie Ci jebani kierowcy mają głowy przewożą ludzi do ciężkiej cholery. Sie kurwa wkurwiłem no..
Zasadniczo większość widziałem.
Jednak nasza mnie taka myśl. Po chuj mam zapierdalać w tym kraju do śmierci za psie pieniądze? Robię kwity i wypierdalam do Rosji na mechanika/blacharza/lakiernika. Oni to muszą mieć życie.
Ci nowobogaccy ruscy jakich spotykam na świecie to pewnie nie z mafii paliwowej tylko właśnie mechanicy.
Jednak nasza mnie taka myśl. Po chuj mam zapierdalać w tym kraju do śmierci za psie pieniądze? Robię kwity i wypierdalam do Rosji na mechanika/blacharza/lakiernika. Oni to muszą mieć życie.
Ci nowobogaccy ruscy jakich spotykam na świecie to pewnie nie z mafii paliwowej tylko właśnie mechanicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów