📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nic czego bym tu już wcześniej nie zobaczył
Za tą krew na szybie na ostatnim filmiku browiec
około 6:00
około 6:00
Najgorsze są te wypadki, w których ludzie jadą sobie spokojnie i nagle jakiś jełop wali im w tył. Filmik przyjemny, dość świeży, ale muzyka mocno wkurwiająca. Piwo tak czy siak.
@mirekluk18
Albo za dużo się w MW nagrałeś albo ja nie potrafię dostrzec
Albo za dużo się w MW nagrałeś albo ja nie potrafię dostrzec
Ciekawsze momenty:
- 5:30 - Robocop, czegos takiego nie widziałem, gość wyskakuje z auta jak sarekna po takim dzwonie, musiał się tuż przed wypadkiem przeskoczyć na siedzenie pasażera, nie mam pojęcia, dla mnie niewytlłumaczalne. Widziałem mnóstwo wypadków, ale czegoś takiego jeszcze nie. Gość w najlepszym przypadku mógłby mieć złamania + urazy wewnętrzne. Co prawda adrenalina robi swoje, ale na złamanych kikutkach się tak nie zapier...
- 6:00 - tej krwi jest więcej - z przodu przynajmniej x 2. Tyleż trupów. Za kierowcą też widzę bezwładne coś lecące w przód - w przypadku braku pasów (a na to wygląda), kolejny trup wysoce prawdopdobny.
Ogólnie fajny film, sporo świeżych materiałów. Piwo.
P.S. Muzyka faktycznie lekko z dupy.
P.S.2. To już chyba klasyka - zawsze jak jedzie Łada to musi być niezłę pieldolnięcie. Łada - stułczka to nie wypada. Jest łada, musi być rozmach
- 5:30 - Robocop, czegos takiego nie widziałem, gość wyskakuje z auta jak sarekna po takim dzwonie, musiał się tuż przed wypadkiem przeskoczyć na siedzenie pasażera, nie mam pojęcia, dla mnie niewytlłumaczalne. Widziałem mnóstwo wypadków, ale czegoś takiego jeszcze nie. Gość w najlepszym przypadku mógłby mieć złamania + urazy wewnętrzne. Co prawda adrenalina robi swoje, ale na złamanych kikutkach się tak nie zapier...
- 6:00 - tej krwi jest więcej - z przodu przynajmniej x 2. Tyleż trupów. Za kierowcą też widzę bezwładne coś lecące w przód - w przypadku braku pasów (a na to wygląda), kolejny trup wysoce prawdopdobny.
Ogólnie fajny film, sporo świeżych materiałów. Piwo.
P.S. Muzyka faktycznie lekko z dupy.
P.S.2. To już chyba klasyka - zawsze jak jedzie Łada to musi być niezłę pieldolnięcie. Łada - stułczka to nie wypada. Jest łada, musi być rozmach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów