18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
UBcjaPOLSKA 2017-11-04, 7:56 6
Kurwa, ale o huj chodzi, powiem psikus i co wtedy? Jebnięte to święto...

Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się kurwa pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś kurwa przedstawienie się odjebało, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie kurwa takie huj wie co...

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
niemamskarpet. 2017-11-04, 8:43 2
oj tam nie spinajcie się, kupcie dzieciakom słodycze a nie kurwa cebule po huj z tym walczycie i tak nie wygracie tylko zostaniecie starymi zgredami ktorym będą potem dzieciaki dokuczać - dajcie garść słodyczy i gra

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Fdslatghdlks 2017-11-04, 9:17 1
Chujowo to rozegrałeś, ja kupiłem takie małe cebulki, obrałem i zanurzyłem w roztopionej czekoladzie - po wyschnięciu były gotowe dla halołynowych gówniaków - polecam.
Zgłoś
dziadek8724 2017-11-04, 9:42 13
barni123pl napisał/a:

to pieknie 10 zl ci szkoda na male dzieci zeby tak twoje potraktowali

10 zł na MAŁE DZIECI nie szkoda, za to rodzicom tych gówniaków najwyraźniej szkoda nawet tej jebanej dychy

niemamskarpet. napisał/a:

oj tam nie spinajcie się, kupcie dzieciakom słodycze a nie kurwa cebule po huj z tym walczycie i tak nie wygracie tylko zostaniecie starymi zgredami ktorym będą potem dzieciaki dokuczać - dajcie garść słodyczy i gra

Mało cukierków w tym roku dostałeś i na pocieszenie tylko kakao od starego?
Zgłoś
Promek 2017-11-04, 11:10
Trzeba bylo wykazac troche inwencji i zapakowac jakos zeby odrazu nie wiedzieli ze to cebula
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-04, 12:04 1
co gówniakom nie pasuje przecież jest BIO !!
Zgłoś
tigerqaz 2017-11-04, 17:02
paka2000 napisał/a:

Smiechłem tym "Nieeee!"

Zabrzmiało tak, jakby to nie była pierwsza tego dnia cebula, którą im zaproponowano

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
krecikprecik 2017-11-04, 17:15 3
Po pierwsze gamonie:

To nie amerykańskie święto, tylko Irlandzkie, All Hallows Eve, czyli... święto wszystkich zmarłych. Po drugie zrobiła się taka jebana moda na dokuczanie młodym dzieciakom że aż żal dupę ściska. Lepiej że dzieciaki zbierają sobie cukierki (Kurwa, serio, wystarczy im wrzucić po JEDNYM cuksie na głowę), niż patrzeć na szopy jakie się odpierdalają u nas na cmentarzach 1 listopada, mówiąc o grobingu, podpierdalaniu wiązanek i zniczy z grobów!, czy kurwa gastro rozstawionym na środku cmentarza. Dla sporej gromady dzieciaków to jest w pewny sposób przełamanie tak sobie pochodzić, zadzwonić do czyjegoś domu i konfrontować z drugim człowiekiem. Myślisz że jesteś taki zajebisty i zaorałeś ośmiolatka, prawda jest taka że jesteś starym zgredem takim z jakich wszyscy w ich wieku się będą śmiać. Naprawdę nie wiem kto tu bardziej przegrał.
Zgłoś
Corey_09 2017-11-04, 17:42 4
@up no kurwa nie zesraj się...

No i Chuj!
Zgłoś
krecikprecik 2017-11-04, 17:55
@Corey_09

Moje zwieracze mają się dobrze, Twoje pewnie srogo porażone przez halloweenowe psikusy
Zgłoś
GhostRider32 2017-11-04, 18:37 1
Ja u siebie zamknąłem bramę i żadne gówniaki nie wchodziły na posesję, a jakby chciały to by ich Cerber pogonił (owczarek kaukaski). Ja nie obchodzę tego święta, ale nie jestem złośliwy. Jak ktoś chce to niech się w to bawi, ale mi da spokój.

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-11-04, 18:47 1
Bo Polaki to robaki, nie dużo brakuje, by cebularze natchnieni niechęcią do halloween od księdza zaczęli dawać dzieciom cukierki z igłą w środku
Zgłoś
PhantomMask 2017-11-04, 20:05
UBcjaPOLSKA napisał/a:

Kurwa, ale o huj chodzi, powiem psikus i co wtedy? Jebnięte to święto...

Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się kurwa pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś kurwa przedstawienie się odjebało, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie kurwa takie huj wie co...

I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego napierdoli...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym popierdolonym chujem bez serca i stresujesz brajanka....
Zgłoś
domat1 2017-11-04, 21:32
PhantomMask napisał/a:

I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego napierdoli...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym popierdolonym chujem bez serca i stresujesz brajanka....

A jak myślisz, kto odpowie za poczynania Brajanka?
Zgłoś
_tyran_ 2017-11-05, 21:09 2
ten pierdolony sadolowy player nie potrafi kurwa ogarnac filmiku 7 sekundowego kurwa 45x sie buferuje
jak on w ogole kurwa znajduje czas, zeby w ciągu 7 sekund zaciąć się kurwa 45 x

ja pierdole
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów