Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się kurwa pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś kurwa przedstawienie się odjebało, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie kurwa takie huj wie co...
znowu wróciłem na sadolato pieknie 10 zl ci szkoda na male dzieci zeby tak twoje potraktowali
10 zł na MAŁE DZIECI nie szkoda, za to rodzicom tych gówniaków najwyraźniej szkoda nawet tej jebanej dychy
oj tam nie spinajcie się, kupcie dzieciakom słodycze a nie kurwa cebule po huj z tym walczycie i tak nie wygracie tylko zostaniecie starymi zgredami ktorym będą potem dzieciaki dokuczać - dajcie garść słodyczy i gra
Mało cukierków w tym roku dostałeś i na pocieszenie tylko kakao od starego?
Smiechłem tym "Nieeee!"
Zabrzmiało tak, jakby to nie była pierwsza tego dnia cebula, którą im zaproponowano
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.To nie amerykańskie święto, tylko Irlandzkie, All Hallows Eve, czyli... święto wszystkich zmarłych. Po drugie zrobiła się taka jebana moda na dokuczanie młodym dzieciakom że aż żal dupę ściska. Lepiej że dzieciaki zbierają sobie cukierki (Kurwa, serio, wystarczy im wrzucić po JEDNYM cuksie na głowę), niż patrzeć na szopy jakie się odpierdalają u nas na cmentarzach 1 listopada, mówiąc o grobingu, podpierdalaniu wiązanek i zniczy z grobów!, czy kurwa gastro rozstawionym na środku cmentarza. Dla sporej gromady dzieciaków to jest w pewny sposób przełamanie tak sobie pochodzić, zadzwonić do czyjegoś domu i konfrontować z drugim człowiekiem. Myślisz że jesteś taki zajebisty i zaorałeś ośmiolatka, prawda jest taka że jesteś starym zgredem takim z jakich wszyscy w ich wieku się będą śmiać. Naprawdę nie wiem kto tu bardziej przegrał.
Moje zwieracze mają się dobrze, Twoje pewnie srogo porażone przez halloweenowe psikusy
Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się kurwa pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś kurwa przedstawienie się odjebało, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie kurwa takie huj wie co...
I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego napierdoli...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym popierdolonym chujem bez serca i stresujesz brajanka....
I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego napierdoli...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym popierdolonym chujem bez serca i stresujesz brajanka....
A jak myślisz, kto odpowie za poczynania Brajanka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów