18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
mateusos 2017-11-03, 21:32
Pierdolnij sie w glowie ta siatka z cebula
Zgłoś
guliwer19 2017-11-03, 21:33 2
Na bogato, cebula z Lidla
Zgłoś
arkulik 2017-11-03, 21:34 57
Człowiek skurwiel Jestem z Ciebie dumny tylko nie za bogato? cebula bio? Piwo za kreatywnosć
Zgłoś
~żułw 2017-11-03, 21:37 4
ja bym wziął

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
mygyry 2017-11-03, 21:55 69
Zderzenie Polskości z Amerykańskością
Zgłoś
czarnykun 2017-11-03, 22:05 3
Trzeba było je czekoladą oblać. Moim zdaniem byłby lepszy psikus niż z nijaką w smaku brukselką.
Zgłoś
T3RMINATOR 2017-11-03, 22:05 5
Polskie cebulactwo dało o sobie znać
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-11-03, 22:38 2
Cebulak Cebuli Cebulakiem
Zgłoś
paka2000 2017-11-03, 22:48 5
Smiechłem tym "Nieeee!"
Zgłoś
Noside 2017-11-03, 22:56 1
Ech, trzeba było karmelem zalać i ponadziewać, żeby gówniaki gryzły...

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
K................k 2017-11-03, 22:58 9
ja tam lubię cebulę a czosnek to uwielbiam jem go tonami

zresztą każdy alkoholik lubi czosnek nie wiem co ale musi coś mieć w sobie że alkoholicy go lubią, jakieś witaminy czy chuj wi
Zgłoś
Suspens 2017-11-04, 0:28 2
Kurwa niedługo będziemy obchodzić święto 4 lipca... Polakensy tak bardzo pragną hameryki, a ameryka potrzebuje polakensa śmiecia do robienia najbardziej gównianych robót.

Polakens nigdy nie będzie światowy i tyle.
Zgłoś
barni123pl 2017-11-04, 2:19
to pieknie 10 zl ci szkoda na male dzieci zeby tak twoje potraktowali
Zgłoś
brylant1412 2017-11-04, 6:24 5
i popieram gościa jeszcze niech kopa im zapali-w sumie to nie bachorów wina tylko rodzice pojebani,mamy takie piękne tradycje to wolą bachorów uczyć chujni

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów