Pomyślałem, że może w tym roku zamiast cukierków rozdam coś innego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Człowiek skurwiel Jestem z Ciebie dumny tylko nie za bogato? cebula bio? Piwo za kreatywnosć
ja bym wziął
Życie to zupa, a ja mam widelec
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ech, trzeba było karmelem zalać i ponadziewać, żeby gówniaki gryzły...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
ja tam lubię cebulę a czosnek to uwielbiam jem go tonami
zresztą każdy alkoholik lubi czosnek nie wiem co ale musi coś mieć w sobie że alkoholicy go lubią, jakieś witaminy czy chuj wi
zresztą każdy alkoholik lubi czosnek nie wiem co ale musi coś mieć w sobie że alkoholicy go lubią, jakieś witaminy czy chuj wi
Kurwa niedługo będziemy obchodzić święto 4 lipca... Polakensy tak bardzo pragną hameryki, a ameryka potrzebuje polakensa śmiecia do robienia najbardziej gównianych robót.
Polakens nigdy nie będzie światowy i tyle.
Polakens nigdy nie będzie światowy i tyle.
to pieknie 10 zl ci szkoda na male dzieci zeby tak twoje potraktowali
i popieram gościa jeszcze niech kopa im zapali-w sumie to nie bachorów wina tylko rodzice pojebani,mamy takie piękne tradycje to wolą bachorów uczyć chujni
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów