Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:40
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skatedog 2014-01-06, 14:42
76200 napisał/a:

Widzę, że żydzi opanowali to forum. Nie podoba ci się w Polsce, to wypierdalaj do Izraela chuju.

No tak, tutaj to rzeczywiście szanse na godne życie ma każdy od urodzenia. Ten kraj nie oferuje mi nic, sam kraj lubię, nie ukrywam, ale nie jestem patriotą. Mam mówić że uwielbiam i kocham polskę za to że każdy i wszędzie chce mnie wyjebać? Już to widzę, praca za 1500 zł, może 2 jak po 10 latach dostaniesz awans i podwyżkę, i zapierdalaj do usranej śmierci, bo emerytury nie doczekasz, a nawet jeśli to co to za życie. Ja radzę wszystkim młodym i zdolnym, póki jeszcze możecie spierdalajcie z tego piekła, gdziekolwiek indziej, byle nie tutaj. Ja za 2 lata lecę do Kanady, i tam można spokojnie żyć z dala od syfu i gówna które otacza mnie tutaj. Cebulandia do prawda, pogódźcie się z tym. Jak chcecie patriotyzm ponad normalne warunki życia przekładać, proszę bardzo, ale od razu mówię że nie warto.

Możecie już hejtować "Patrioci"
Zgłoś
alveanerleo2 2014-01-06, 14:44
Żimniok. Cebulakiem jesteś tutaj właśnie Ty. Masz kompleksy związane z byciem Polakiem i z powodu owych starasz się za wszelką cenę obrazić wszystko co polskie. A gdy ktoś reaguje obrazą za obrazę, słusznie z resztą, wyzywasz ich jako ludzi nie mających dystansu do siebie. Co by było gdyby ktoś obrażał Twoją matkę? Dałbyś w ryj, choć raczej nie, bo prawdopodobnie jesteś pryszczatym gimbusem wyładowującym się w jedyny możliwy sposób czyli w internecie.
@Skatedog. Co do pracy za 1500. Jeśli zarabiasz mało to zmień pracę na taką, gdzie zarabia się dużo. Kto w Polsce zarabia dużo? Neurochirurg na przykład, zostań neurochirurgiem to będziesz zarabiał dużo. Jeśli smarujesz koła w tramwaju albo nakładasz frytki w Mc to nie dziw się, że dostajesz najniższą krajową.
Zgłoś
mekule 2014-01-06, 14:51 1
76200 napisał/a:

Widzę, że żydzi opanowali to forum. Nie podoba ci się w Polsce, to wypierdalaj do Izraela chuju.

Hej Polaczku, piszę z Tel Avivu. Tutaj też mamy internet, 100mb/s minimum. Idę zaraz pooglądać reportaże z Cebulandii, bo Wasza bieda mnie bawi
Zgłoś
Skatedog 2014-01-06, 15:01 1
alveanerleo2 napisał/a:

@Skatedog. Co do pracy za 1500. Jeśli zarabiasz mało to zmień pracę na taką, gdzie zarabia się dużo. Kto w Polsce zarabia dużo? Neurochirurg na przykład, zostań neurochirurgiem to będziesz zarabiał dużo. Jeśli smarujesz koła w tramwaju albo nakładasz frytki w Mc to nie dziw się, że dostajesz najniższą krajową.

Masz rację, owszem. Ale chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o koszty życia w stosunku do zarobków. Myślisz że dlaczego polacy nie mają żadnego hobby, czytają 2 książki rocznie, chodzą do teatru raz na 2 lata? Dlatego że albo nie mają czasu, albo ich po prostu nie stać, bo trzeba tutaj zapierdalać żeby koniec z końcem połączyć, i uwierz mi że pracuje od 18 roku życia i wiem trochę jak to jest. Tutaj nawet pracując w McD nie będzie Cię stać na nic, a w Kanadzie (gdzie byłem przez pół roku) za pracę ULOTKARZA dostajesz 10 $/h , i po takim jednym dniu pracy możesz sobie zalać samochód z 4 litrowym silnikiem do pełna, iść dobrze zjeść, albo się najebać. Tutaj jest wielka różnica, więc owszem, uważam że ten kraj nie oferuje mi nic.
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-01-06, 15:02 1
alveanerleo2 napisał/a:

Żimniok. Cebulakiem jesteś tutaj właśnie Ty. Masz kompleksy związane z byciem Polakiem i z powodu owych starasz się za wszelką cenę obrazić wszystko co polskie. A gdy ktoś reaguje obrazą za obrazę, słusznie z resztą, wyzywasz ich jako ludzi nie mających dystansu do siebie. Co by było gdyby ktoś obrażał Twoją matkę? Dałbyś w ryj, choć raczej nie, bo prawdopodobnie jesteś pryszczatym gimbusem wyładowującym się w jedyny możliwy sposób czyli w internecie.

Kurwa, obrazek jebanej cebuli jest dla Ciebie obrazą (to jest tylko zwykłe warzywo, w dodatku zajebiście smakuje w kontekście naszej rodzimej kuchni i związane jest z naszą kulturą czy tego chcesz czy nie)? Rozumiem, gdyby ktoś obraził przodków, ludzi którzy oddali życie za ten kraj, gdyby ktoś na poważnie obraził naszą ojczyznę... Ale to jest tylko gówniany obrazek z cebulą, o który spinają się tylko buce i internetowi "patrioci" w wieku gimnazjalnym. Dajcie sobie na wstrzymanie, wysmarujcie tyłki jakąś maścią i zacznijcie choć jeden dzień z uśmiechem na twarzy, a nerwy wstrzymajcie na poważniejsze okazje do obrony dobrego imienia ojczyzny. Strona z (nie)śmiesznymi obrazkami nie jest raczej dobrym miejscem, bo wasze wielkie, propatriotyczne słowa są tutaj chuja warte, a ludzie jak widzicie podcierają sobie nimi tyłki
Zgłoś
alveanerleo2 2014-01-06, 15:13
Samo warzywo nie jest dla mnie obrazą, sam nie wyobrażam sobie jajecznicy bez cebuli. Tutaj chodzi o kontekst i zamiary autora, które są jednoznaczne. Wybacz ale nazwanie Polski czbullandią jesd dla mnie obrazą/.
Zgłoś
Zimniok 2014-01-06, 15:16
alveanerleo2 napisał/a:

Człowieku (miałem dylemat, czy nie napisać z małej), sam sobie wystawiasz świadectwo, jeśli cebula obraża Ciebie i wszystko co u Ciebie polskie.
Marnujesz się w technikum, bo widzę, że świetny z Ciebie psycholog.

Nic nie wiesz o mnie, ani o moich zamiarach.
Zgłoś
Blezzer 2014-01-06, 15:26 1
Pierdolcie co chcecie. Nasz kraj jest jednym z najpiękniejszych i najbardziej naturalnych w Europie. A to, że rządzą nami bęcwały, których ogół społeczeństwa wybrał sobie na przywódców to już swoją drogą. Polacy jako naród mają zarówno wady jak i zalety. Choć uważam, że młode pokolenie jest tłumione i ignorowane przez starsze, które mentalnie siedzi w socjalizmie.
Zgłoś
primas 2014-01-06, 15:43
Uprawienie 1ha cebuli to koszt 2500zl. W ciągu roku średnia cena to 2,5 zl/kg. Gdzie na początku sezonu to kolo 3,5-4 zl. Z 1 ha na dobrej ziemii mamy 10000 kg. 2,5*10000-2500=22500. Dziękuje dobranoc:)
Zgłoś
kosa0940 2014-01-06, 16:30
Amerykanie nie są zdolni do stworzenia czegokolwiek wielkiego statua wolności jest prezentem od Francji.Nawet empire state budowali obcokrajowcy
Zgłoś
Catacombe 2014-01-06, 16:39
kosa0940 napisał/a:

Amerykanie nie są zdolni do stworzenia czegokolwiek wielkiego statua wolności jest prezentem od Francji.Nawet empire state budowali obcokrajowcy

Jedno słowo. Chrysler Building. Budynek ma prawie sto lat a jest wyższy niż jakikolwiek budynek w Polsce.
Zgłoś
RidensMoriar 2014-01-06, 18:19 1
Blurey napisał/a:

RidensMoriar

Jak patrzę na historię polski, to mam ochotę umrzeć i nigdy się ponownie urodzić na tej ziemii. Miejmy nadzieję, by nigdy więcej nie działy się takie rzeczy, byle tylko u ciapaków się ogarnęli.

Patrząc na ostatnie lata to faktycznie było pod górkę, ale w 17 wieku byliśmy nie potęgą Europejską a światową, język polski był językiem międzynarodowym. Na prusy i rosje mogliśmy wjechać kiedy nam się chciało. Dzięki Husarii nie przegraliśmy żadnej bitwy przez 125 (1600-1725r.). No ale o tym się oczywiście w podręcznikach nie piszę bo mogłoby to spowodować nastroje skrajnie patriotyczne a to dla naszych polityków jest bardzo nie wygodne bo boją się o swoje stołki. Polak jak chce to potrafi, taka jest prawda. Jebać lewaków i wszystkich którzy propagują takie materiały antypolskie. Pozdrawiam
Zgłoś
4................h 2014-01-06, 22:31
Polak to nie cebula, każdy kurwa narzeka. Tylko w Polsce narzekanie nawet stało się nie możliwe. Nic już kurwa nie można co?! Będę narzekał, bo kurwa podatki zabijają każdą polską firmę ( moją także) a firmy z USA zwolnione są z podatków na od 2 do 5 lat. Po czym zamykają fabrykę bo nagle się nie opłaca. Ludzie się cieszą że fabryka będzie, a właściciel się cieszy że znalazł tanią siłę roboczą i podatków nie płaci, co my kurwa chiny? W pracy każdy pracodawca chce zarobić to zrozumiałe, ale jak nie płaci za robotę tyle co Polak to niech wypierdala, na taczkach po staropolsku powinien być wyjebany.
W Polsce miały być nowe firmy zwalniane na 3 miesiące, media nawet o tym nie wspomniały a projekt szlak trafił. Nie dziwie się, że tak wielu bizmesmenów wyjeżdża z kraju aby gdzieś indziej założyć firmę, może z czasem będzie tam płacił więcej podatków ale chociaż się rozwinie.
Do Polski wpierdalają się zagraniczni inwestorzy, już 1% ziem polskich jest w rękach obcokrajowców. Polska daje dupy nie jak dziwka, a jak szmata bo nawet za to dawanie dupy nic nie bierze dla siebie.

Miałem firmę i zamknąłem bo zjadł mnie ZUS i podatki, a jak mam zarabiać po odliczeniu 500zł /msc to mnie niech w dupę i ta Polska pocałuje. Dostałem wykształcenie od Polski za free, a i tak wszystko co mi dało kasę nauczyłem się sam.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem