Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
To celowy zabieg.
Jak człowiek patrzy w lusterko samochodowe, to może bez problemu zidentyfikować taki pojazd.
Zaważ, że napisy "AMBULANS" też są odbiciem lustrzanym.
Masz może więcej tego sadyzmu typu , sadownik zrywa wiśnie z drzewa
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
w jakim Ty kurwa świecie żyjesz?
Hahah rozjebałeś mnie .
Za to że Twoje myślenie jest bardziej sadystyczne niż ta nudna wstawka masz ode mnie piwo
A skąd kurwa wiesz, że kradnie ? Może kurwa to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
ale autor nie napisał, że on kradnie ?
w jakim Ty kurwa świecie żyjesz?
I reszta tych co mi pojechali. Jak łatwo działa kurwa prowokacja.. Pierdolone hieny takie jak wy tylko czyhają na to, aż człowiek potknie się w komentarzu i zaczyna się akcja "mieszać z gównem" byle tylko parę piwek złapać. Specjalnie to zrobiłem, bo wiedziałem, że dla piwa jesteście skłonni szukać wśród miliona "1" jednej odwróconej. Kurwa co za porażka.
A skąd kurwa wiesz, że kradnie ? Może kurwa to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
Jakby pole było jego znajomych, to by z workiem przyszedł
Twoje pole czy pole starego/dziadka?
18 lat i już zapier*alasz w polu, musisz być taki mądry.
I reszta tych co mi pojechali. Jak łatwo działa kurwa prowokacja.. Pierdolone hieny takie jak wy tylko czyhają na to, aż człowiek potknie się w komentarzu i zaczyna się akcja "mieszać z gównem" byle tylko parę piwek złapać. Specjalnie to zrobiłem, bo wiedziałem, że dla piwa jesteście skłonni szukać wśród miliona "1" jednej odwróconej. Kurwa co za porażka.
Geniusz zła