Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
To celowy zabieg.
Jak człowiek patrzy w lusterko samochodowe, to może bez problemu zidentyfikować taki pojazd.
Zaważ, że napisy "AMBULANS" też są odbiciem lustrzanym.
Masz może więcej tego sadyzmu typu , sadownik zrywa wiśnie z drzewa
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
w jakim Ty kurwa świecie żyjesz?
Hahah rozjebałeś mnie .
Za to że Twoje myślenie jest bardziej sadystyczne niż ta nudna wstawka masz ode mnie piwo
A skąd kurwa wiesz, że kradnie ? Może kurwa to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
ale autor nie napisał, że on kradnie ?
w jakim Ty kurwa świecie żyjesz?
I reszta tych co mi pojechali. Jak łatwo działa kurwa prowokacja.. Pierdolone hieny takie jak wy tylko czyhają na to, aż człowiek potknie się w komentarzu i zaczyna się akcja "mieszać z gównem" byle tylko parę piwek złapać. Specjalnie to zrobiłem, bo wiedziałem, że dla piwa jesteście skłonni szukać wśród miliona "1" jednej odwróconej. Kurwa co za porażka.
A skąd kurwa wiesz, że kradnie ? Może kurwa to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
Jakby pole było jego znajomych, to by z workiem przyszedł
Twoje pole czy pole starego/dziadka?
18 lat i już zapier*alasz w polu, musisz być taki mądry.
I reszta tych co mi pojechali. Jak łatwo działa kurwa prowokacja.. Pierdolone hieny takie jak wy tylko czyhają na to, aż człowiek potknie się w komentarzu i zaczyna się akcja "mieszać z gównem" byle tylko parę piwek złapać. Specjalnie to zrobiłem, bo wiedziałem, że dla piwa jesteście skłonni szukać wśród miliona "1" jednej odwróconej. Kurwa co za porażka.
Geniusz zła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów