📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Koledzy kradli a ty nagrywałeś, a potem do remizy na wiejską impreze - nikt po cebuli laski nie wyrwał.
kierownikmasarni napisał/a:
Koledzy kradli a ty nagrywałeś, a potem do remizy na wiejską impreze - nikt po cebuli laski nie wyrwał.
to nie są moi koledzy ;D ale imprezy w remizie są boskie!
owens napisał/a:
to nie są moi koledzy ;D ale imprezy w remizie są boskie!
Nie koledzy? Cebulą się nie podzielili? Spoko chłopie, szansa na wyrwanie dziewki w remizie wzrosła.
A skąd kurwa wiesz, że kradnie ? Może kurwa to jego pole, albo kogoś ze znajomych który mu pozwolił zabrać troche cebuli ?
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
Ja pierdole, chuj w dupe autorowi za szukanie poklasku wśród gimbusów.
P.S I tak wiem, że zaraz napiszesz, że to nie jego pole ani nikogo ze znajomych bo kurwa już.
Straż pożarna to jedyna służba ratunkowa w tym kraju która jest godna tego, żeby obdarzyc ją szacunkiem.
Może to jego pole. Odpierdol sie.
Poza tym mysle nikt normalny nie obrazilby sie jakby sobie facet wzial jedna cebule i do zupy wkroil potem.
chuj czy kradnie czy to jego pole..materiał własny i piwo musi być.
Przypomniała mi się inwazja mocy (nie znający gimnazjum pamiętają) na pobiedniku - lotnisko k Krakowa - jak się skończyła i tłum ruszył to z pola marchewki nic nie zostało (autentycznie zjedli wszytsko) na uisprawidliwienie dodam że był goracy dzień a kupić tam coś mokrego było trudno równie jak dostać wpierdol od najmana lub soczysty kawał od bonga
Facet na służbie więc pewnie sprawdza zabezpieczenia p/poż na polu a Ty się czepiasz. Wstyd!
szukali kieliszka
Paruv napisał/a:
Straż pożarna to jedyna służba ratunkowa w tym kraju która jest godna tego, żeby obdarzyc ją szacunkiem.
z tym pierwszym się zgodzę ;D ale z tym że to jego pole to już nie, bo to moje pole ;D
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
kurwa twoje pole !
lasyk napisał/a:
Wy się spuszczacie nad cebulą a nikt z was debile nie zauważył, że napis STRAŻ jest odwrotnie.
A kruszwica jest normalnie, czary kurwa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów