18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
cedric gracia bloody crash
JE_not • 2013-12-21, 23:08
W nieodległej przeszłości, zawodnik światowej czołówki zjazdów rowerowych Cedric Gracia, podczas rutynowej przejażdżki, przewrócił się na rowerku i zrobił sobie kuku. Żyje tylko dzięki opanowaniu swojemu, kolegów i helikopterowi, który przerzucił go do szpitala. pod video fotka pozszywanego zawodnika. Film przygodowy okraszony został napisami po angielsku.

Zgłoś
Arciasty 2013-12-21, 23:25
Jakiś ciapaty z wyglądu, szkoda było paliwa do helikoptera.

Yeeea
Zgłoś
Roszp 2013-12-21, 23:32
Kurwa, ja wiem że "słabe" itp, ale od takich tematów jest dział hard.
Zgłoś
d1abol 2013-12-22, 0:13
jebany.. jak on ta tetnice rozerwal??
Zgłoś
Xeardo 2013-12-22, 0:54
Wie ktoś czemu przeżył ?
Zgłoś
sard 2013-12-22, 1:08
Kurna śmigam se na góralu... raz się połamałem... ale to kuźwa hardcore... gdyby nie kumple to by się wykrwawił jak nic...
Zgłoś
ZiomalNS 2013-12-22, 1:21 1
nie przeczytałem opisu, popatrzyłem na lewe zdjęcie i pomyślałem że chłop se dupe zaszył i sra teraz przez noge i dlatego ma taką ufajdaną tą nogę.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2013-12-22, 9:34
Kurwa, teraz nie wiem czy żal tego gościa, czy tego tematu.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
BrunerOvned 2013-12-22, 10:30
d1abol napisał/a:

jebany.. jak on ta tetnice rozerwal??

Wystarczy szpagat przez kierowniće, można zaczepić np. o manetkę od blokady amora, o mostek przy mocowaniu do rury sterowej, na glebie też jest trochę tego syfu.
Wiem co mówię

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
muraaas 2013-12-22, 13:09 13
Arciasty napisał/a:

Jakiś ciapaty z wyglądu, szkoda było paliwa do helikoptera.

Pierdolnij się w baniak. Gość jest z Francji, mieszka w Andorze. Poza tym to jedna z najbardziej pozytywnych postaci sceny DH/FR w historii. Zdecydowanie żywa legenda tego sportu, w dodatku gość jest niezniszczalny.
Zgłoś
lllll 2013-12-22, 13:15 2
Co za debil ten film montował. Zamiast pokazać samo cierpienie to jakieś pierdolenie o Szopenie.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Raikiri73 2013-12-22, 13:24 5
Dzisiaj jestem mistrzem painta
Zgłoś
Wiochmen 2013-12-22, 13:58 7
jak juz macie pierdolic o ciapatych to chociaz dowiedzcie sie jak oni wygladaja....
Zgłoś
zagiel1111 2013-12-22, 14:22 10
Raikiri73 napisał/a:

Dzisiaj jestem mistrzem painta Obrazek

I debilem roku...
Zgłoś
gargo 2013-12-22, 15:05
Ciekawe czy pozszywali go tak, żeby mógł sobie jaja lizać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów