📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za jebany leszcz barowy. Nawet przypierdolić cegłą nie potarfi porządnie. Tyle uderzeń w głowę, a parkingowy jakby nigdy nic wstaje z ziemi.....
Nyrewesa napisał/a:
No i zapewnił sobie pracę na 10 lat w rolnictwie. Od świtu do zmroku 7dni w tygodniu za miskę ryżu, pasiasty skafander roboczy i pare kijow co dziennie od strażnika
ej no, policjant pewnie mu kwita wystawił za złe parkowanie (przestawił pojazd najpierw), za coś takiego poważnego też bym ryzykował ćwiartkę w obozie pracy
Nie wiem co z tym parkingowym było nie tak ... Gościu biegnie do niego z cegłą , a ten stoi i się patrzy jak Szpak w pizde . Powinien mu zajebać jeszcze kilka razy żeby na przyszłość w takiej sytuacji cos zrobił , jakby chujec miał trochę pary w łapie to jednym jebnieciem mógłby zabić ...
Się cieszy pizda na strzała jeszcze. Wjedzie pozew o usiłowanie zabójstwa i pyk cyk po ziomalu
Gość już z łagru nie wyjdzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów