Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krata piwa dla ciebie za starania.
Niestety w polskich szkołach nigdy nie nadąża się z materiałem na historii i mamy takie a nie inne społeczeństwo.
jakieś kontrargumenty na poparcie twoich śmiałych tez? czy powtarzasz tylko jak małpa, przepraszam, papuga, za idolem gimbusów, jakubem w.?
Kontrargunenty to są na argumenty, a nie na pieprzenie bez sensu. Z debilem nie ma co polemizować. Koń jaki jest każdy widzi...
Art. 13.
Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa.
Całe PO powinno zostać zlikwidowane za tę akcję z Leninem
a teraz poczytaj książki Lenina, Stalina, Marksa, Hitlera i porównaj z programami politycznymi naszych przodujących partii od 1989 r, sądzę, że dojdziesz do wniosku, że ich wszystkich należy postawić pod ścianą i rozstrzelać
co do Cejrowskiego, fakt, troszkę przegina z wiarą i rolą kościoła, natomiast jego poglądy są stricte prawicowe i ma chłop rację, gdyby ktoś wątpił w jego wypowiedzi, to patrzeć i wnioski wyciągać
Nie wypowiadam sie na temat slusznosci kar oraz ich konsekwencji, to nie jest sredniowiecze zeby kogos na pal nabijac bo ktos tak powiedzial. Zyjemy w panstwie prawa (podobno) i wpierw trzeba cos komus udowodnic, a dopiero potem karac, tak to przynajmniej powinno dzialac.
Ustosunkowuje sie tylko do jego slow, goscia ktory by dal sie pocwiartowac i wydymac ksiedzu za wiare, a przy okazji glosi takie hasla "milosci". W skrocie traktuje religie wybiorczo czyli jak mu pasuje czyli jak wiekszosc ludzi w Polsce ;]
Tak pierdolą obrońcy Jaruzelskiego, koleś składa do sądu zaświadczenia lekarskie, że jest chory, a 2 dni później siedzi u Lisa w telewizji. I co mam mu udowadniać. Sam przecież poinformował cały naród, że wprowadza stan wojenny. To jest postępowe myślenie w twoim wykonaniu. Co może tatuś też troszczył się o bezpieczeństwo w PRLu i teraz jebiesz takie mądre teksty? Smutne jest to, że hitlerowcy zostali powywieszani, a komuchy do końca swych dni miały i mają się dobrze. Co do wiary to jak ma się ją traktować? "Głodnego nakarm"-ale jak głodny leci do ciebie z nożem to masz prawo się bronić, katolicyzm przedstawia zdrowsze podejście do rzeczywistości niż nasze prawo, w którym napastnik ma więcej przywilejów niż ofiara. I tylko ty traktujesz religię wybiórczo, bo usłyszałeś o dobrotliwym Jezusie, i teraz wymagasz by katolicy nie bronili się przed pojazdami z twojej strony. Poczytaj sobie jak Jezus spuścił wpierdol kupcom w świątyni. To samo należy się ludziom, którzy uczynili z Polski swój interes.
Kontrargunenty to są na argumenty, a nie na pieprzenie bez sensu. Z debilem nie ma co polemizować. Koń jaki jest każdy widzi...
Dlatego oddal się już od komputera.
Wielki patriota, a podatków w Polsce nie płaci... Olbrzymi hipokryta!
Bo to nie Polska tylko folwark złodziei. Co to kurwa za kraj, w którym państwo zabiera Ci ponad połowę zarobków, metr mieszkania kosztuje 4 pensje, a kredyt oprocentowany jest na 25%, a za miesięczne wynagrodzenie możesz zatankować 4 razy do pełna. Niemcy czy Amerykanie już dawno poszatkowaliby takie władze. Ale u nas złodziej zawsze ma więcej praw. I jeszcze Ci powie bezczelnie, że co z Ciebie za katolik, który domaga się kary dla swoich oprawców.
Koszty dróg są zawyżone, fakt. dużo rzeczy u nas kosztuje za dużo. Właściwie wszystko u nas kosztuje za dużo. Bo jesteśmy kurwa jebaną spuścizną po ZSRR. Nikt jeszcze w tym kraju, na odpowiednio wysokiej pozycji nie nauczył się, że można żyć inaczej niż nachapać się kasy, a pracownikom zapłacić jakieś drobne.
Ale to nie jest powód, żebyś się zaraz wymądrzał jak mesjasz polskiej polityki. Bo mi mówisz o jakichś brakach w edukacji, mimo że mnie nie znasz, a sam pewnie w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Koszty dróg są zawyżone, fakt. dużo rzeczy u nas kosztuje za dużo. Właściwie wszystko u nas kosztuje za dużo. Bo jesteśmy kurwa jebaną spuścizną po ZSRR. Nikt jeszcze w tym kraju, na odpowiednio wysokiej pozycji nie nauczył się, że można żyć inaczej niż nachapać się kasy, a pracownikom zapłacić jakieś drobne.
dopóki istnieje biurokracja, koszty wszystkiego są zawyżane, zwłaszcza jak można zajebać za wspólnej kasy zwanej budżetem
dopóki istnieje biurokracja, koszty wszystkiego są zawyżane, zwłaszcza jak można zajebać za wspólnej kasy zwanej budżetem
Niestety, to już nigdy nie zniknie ;/ Równie dobrze, moglibyśmy próbować zrezygnować z prądu
(...)największy hipster(...)
Z tego co mi wiadomo P. Cejrowski nie jest pedałem, co więcej sam ich nienawidzi.
Osobiście go lubię bo mówi co myśli a nie jak te cipolągi z tvp są ocenzurowani i głoszą jakąś chorą propagandę dla tępej masy która wszystko łyka.
Podobno słyszałem też że za głośne wyrażenie swojej opini na temat chołoty żądzącej
jego program sponsoruje BBC a nie nasza polska TVP CZytaj Telewizja Propagandowa!!!!!!!!!!!
Od mojego tatusia to sie za przeproszeniem odpierdol, nic ci do tego. Jesli cie juz to tak interesuje to strajkowal w remontowej wiec laskawie zamknij kurwa ryj. Gowno prawda, ze hitlerowcy zostali powywieszani, nawet ci ze Sztutowa dostali smieszne 3 - letnie kary wiezienia. Wielu z nich dozylo sedziwego wieku w Argentynie, a pomagal im sam Watykan w ucieczce tzw. szczurzym szlakiem. Z reszta mowie o terazniejszosci, bo czasow PRL-u ja nie pamietam, a ty tymbardziej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów