Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W WC KWADRANS to on chyba trochę inny był.
Na stare lata coraz bardziej mu się pierdoli. Kiedyś robił całkiem dobre programy, a dziś zobaczcie sobie jak odpierdalał w Tybecie. Kurwa, chodził płakał o demonach, że wszyscy tam to sataniści, szkoda.
A jeśli chodzi o ojro, chuj z nim, było skończyło się. Dlaczego przed całym turniejem prawie nikt nie płakał (widziałem kilka inicjatyw, ale niezbyt się przebili), a teraz wszyscy pierdolą jakie to złe. Chuj stało się, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Poza tym, filmik miał być o ojro, a od połowy zaczyna gadać o leninie i tusku.
Jeden z najważniejszych symboli, brama stoczni pozbawiona przez lud napisu "im. Lenina" zniszczona z powrotem tym napisem przez lokalnego działacza PO
Syn premiera pomaga recydywiście w obrobieniu Polaków na 150 mln złotych.
Petelicki, założyciel GROMu strzela sobie serię z kałacha w plecy.
Przepychane są ustawy o przymusowych szczepieniach oraz strzelaniu do dzieci i kobiet w ciąży
To są ciekawostki tylko z 2 ostatnich miesięcy, nie trzeba patrzeć daleko wstecz. A i tak lemingi chórem odpowiedzą na wzór Adama Szechtera "odpieprz się pan od Herr phłemieła"
Niestety te głąby nie wiedzą nawet o jaki cytat chodzi, bo są tacy młodzi i wykształceni, iż nie mają pojęcia jak współczesne elity sprzedawały Polskę 20 lat temu.
Natomias EURO 2012 zgromadziło masę turystów , którzy poznali Polskę nie tylko ze strony II Wojny Światowej , cierpienia ble ble ble itd. Bo na zachodzie tylko nas z tego znają. W końcu mogli zobaczyć Polską kulturę , kuchnię , ludzi, piękne miasta oraz chujowe drogi i bezmózgi rząd.
Prawda EURO 2012 to klęska finansowa dla miast , ale to oni swoje kandydatury zgłosili sami, nikt ich nie zmuszał. Przecież było wiadomo , że kasę za mecze bierze UEFA, a my dopłacamy do straży , policji , pogotowia i innych pomocy , które na te Euro były potrzebne, a co najważniejsze do stadionów, które teraz świecą pustkami na meczach. Trzeba było narzekać prędzej , że Mistrzostwa Europy w Polsce to niewypał będzie , a nie po fakcie.
Byliście kurwa na wyborach ? To trzeba było głosować na innych, a nie pierdolić teraz jak źle jak się nie było , albo głosowało na jebane PO. Sam żałuje teraz , że głosowałem na Palikota , bo teraz stoi kurwa z Donaldem w spółce i ja będę jebał do 67 lat kurwa Zresztą gdzie wy na wybory ,na testy gimnazjalne prędzej
PS: Z tym Leninem ma rację , jak już na stoczni stoi jego pomnik , to w Oświęcimiu niech postawią pomnik Adolfowi.
Nie gada wcale mądrze. To kretyn który mówi co mu na język ślina przyniesie. Do tego fanatyk religijny a tacy zdolni są ,w imię miłości do swojego wyimaginowanego przyjaciela pod nazwą Bóg , do wsadzenia ci noża w nerki. Ostatnio natknąłem się na jeden z jego programów w TV gdzie stwierdził iż jest katolem tylko dlatego iż jego rodzice byli nimi i z powodu przykazania o czczeniu rodziców nie może zmienić wiary... Poj***ny człowiek.
Nie odniosłeś się w ogóle to merytorycznej kwestii jego wypowiedzi, do strat jakie przyniosło euro, do krytyki afer tego rządu, do powrotu lenina na bramę stoczni, o czym cały czas mówił, po prostu zwyzywałeś gościa ni z dupy ni z pietruchy. To jest tolerancja z wielkiego miasta: "jak katol mówi że 2x2=4 to mówi źle, bo to katol". Ludzie tacy jak ty powinni być pozbawiani praw wyborczych
1 miliard z turystów z okazji Euro, 2 miliardy na sam narodowy, 70 miliardów na całość, przez 100 lat nam się te donaldia 2012 nie zwrócą
Jeden z najważniejszych symboli, brama stoczni pozbawiona przez lud napisu "im. Lenina" zniszczona z powrotem tym napisem przez lokalnego działacza PO
Syn premiera pomaga recydywiście w obrobieniu Polaków na 150 mln złotych.
Petelicki, założyciel GROMu strzela sobie serię z kałacha w plecy.
Przepychane są ustawy o przymusowych szczepieniach oraz strzelaniu do dzieci i kobiet w ciąży
To są ciekawostki tylko z 2 ostatnich miesięcy, nie trzeba patrzeć daleko wstecz. A i tak lemingi chórem odpowiedzą na wzór Adama Szechtera "odpieprz się pan od Herr phłemieła"
Niestety te głąby nie wiedzą nawet o jaki cytat chodzi, bo są tacy młodzi i wykształceni, iż nie mają pojęcia jak współczesne elity sprzedawały Polskę 20 lat temu.
Słaba prowokacja trollu
Słaba prowokacja trollu
Mówisz tak do taty gdy mówi ci, że dzisiaj seksu nie będzie? Ah te lewactwo
Ps. wpisz sobie w google "szechter" to dobry humor cię opuści.
Cejrowski, mistrz pierdolenia.
Często wchodzisz w intymne kontakty z celebrytami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów