Wojciech Cejrowski w starym i dobrym programie WC Kwadrans prezentuje nam eleganckie drinki Rusków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nap Limak napisał/a:
Jaki młody ...pewnie tu jeszcze buty miał.
Ahahhahaha rozjebałeś system
Zasłużyłeś na piwo
kurwa... hejtujecie go jak wyglada... to ma takie - zjebane, to takie - pedal... nosz kurwa jego jebana w dupe wasza mac! to bylo z 20 lat temu a moze i nawet lepiej kurwa komuna prl inne czasy...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Wtedy jeszcze Cejrowski był w miarę normalny. Daję piwo. Teraz nie mogę na tego idotę patrzeć.
Nie lubicie go i chcieli byście go bić za to że jest taki mądry ? A może że ma aż tyle odwagi by mówić to co myśli i nie wstydzi się swoich poglądów, żebyśmy mieli więcej osób tego typu było by lepiej, lecz nie przesadzając z tą religijnością
Jest Pan Wojciech,jest browar.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
To,że jest katolem nie ma znaczenia,bo i tak potępia heretyków,a jeśli chodzi o jego poglądy,to w większości ma rację.Cejrowski jest bardzo mądry,tylko ludzie nie lubią go dlatego,że jest katolikiem i w dodatku chujem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów