Wojciech Cejrowski w starym i dobrym programie WC Kwadrans prezentuje nam eleganckie drinki Rusków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Boże, jak ja tego pierdolonego katola nienawidzę!
Cały Czas Stoi
Ano, jak pewnie pamietacie, to on byl wtedy pierwszym kowbojem, wiec buty miec musial...
Cytat:
11. Drink "z palemką" (+ różne słomki... owocki... etc...) facet może wypić tylko na tropikalnej plaży... o ile poda mu go supermodelka w toplesie... i kiedy ów drink jest za darmo.
osz kurwa, przez przypadek piwo kliknąłem, najmocniej przepraszam
ale nie, Pazura tak nie pierdoli
ale nie, Pazura tak nie pierdoli
Ale się chłopak chociaż trochę wyrobił
Kurwa elegancki świat, teraz sam popierdala w jakiejś chujowej koszuli w kwiaty i bez butów nosz kurwa elegancja pełną gębą !!!!
najbardziej gejowski homofob świata wkurwia mnie bez końca
a mnie wkurwia słowo homofob, ja się pedałów nie lękam , jak bym mógł to bym ich rozpierdalał, ale zajebiesz takiego gniota a dostaniesz jak za człowieka ;/
Ten artykuł jest pewnie jakimś wielkim sarkazmem, ironią albo satyrą, ale jemu oczywiście to nie przeszkadza, żeby drzeć ryja.
Cytat:
Alkohole powyżej 50% moga uszkodzić wątrobę
haha to były piekne czasy, ludzie mniej wiedzieli i dzięki temu mniej sie martwili. Wtedy jak ktoś proponował napijmy sie spirytu to drugi mógł w najczarniejszym scenariuszu odpowiedzieć ,nie stary, słyszałem w tv, że spirytus szkodzi, napijmy się lepiej gorzały'
A teraz nawet na piwie już informacja: SZKODZI
@up pewnie tak ale nawet jak to fejk artykuł to i tak takie myslenie wtedy panowało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów