18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Cejrowski o gotówce
Thomas_Terkovitz • 2011-11-07, 0:16
Czyli "wredny katol i obrońca krzyża" uświadamia, dlaczego potrzebne są nam pieniądze w postaci monet i banknotów.
Czekam na opnie lewaków i innych tym podobnych odpadów...

Zgłoś
Phallucifer 2011-11-08, 14:04
hmm...najpierw kowboj , teraz indnianin. Fakt jest taki, ze zaden z niego autorytet.

Jesli mowa sledzeniu obywatela, to na swoim przykladzie cos Wam opisze. Place w zasadzie karta, posiadam jakies tam lekkie oszczednosci. Ja sie tak tyl;ko zastanwiam, coz komus z informacji, ze w sobote rano kup[ilem flaszke 0.7? Mozna dosjc do wniosku, ze rytualnie wypilem ja , jak wieksza czesc mojego narodu. Coz komu z informacji na temat tego, ze kupilem 3 kilogramy lososia w promocji , po 25 zlotych za kilogram?
Mozna dosjc do wniosku, ze takich transkacji jest na swiecie dzienna taka ilosc, ze analiza tychze trwala by dluzej niz...no wlasnie, ile trwalaby analiza tych informacji?? Tydzien? Miesiac?? Kto mialby to robic? Caly sztab ludzi, ktorzy musieliby milczec, a jak znam sie na ludziach to jestem niemal pewien, ze ze 2 - 3 osoby puscilyby pare z geby i bylby precedens globalny. Odkad funkcjonuja banki takie cos sie nie stalo i raczje nie stanie, bo nie widze zadneg praktycznego powodu dla checi analizy drobnych transakcji. Jako ludzkosc , ktora zyje w 7 miliardowym tloku mamy chopla na punkcie wlasnej wyjatkowosci, ze sie wespre Konwickim , a zapominamy o tym, ze na dobra sprawe malo co znaczymy w globalnym kontekscie, czy nawet w naszym regionalnym. Trzezwo myslcie i nie djacie sie oglupic.
za ewnetulane literowki z gory przepraszam

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
ticorr 2011-11-09, 0:06 1
@up

Podobne bzdety można pisać o internecie... przecież jest tylu internautów... tyle serwerów... tyle stron internetowych... komu by się chciało cokolwiek sprawdzać i kto by miał to niby robić... a sprawdzają i jest komu... a jakby było mało, to jeszcze ostatnio rozpisują przetargi na oprogramowanie, które tę kontrolę sprecyzuje i ułatwi... sam więc widzisz - to właśnie tobie brakuje trzeźwego myślenia - a może bardziej: wyobraźni i wiedzy...

I na przyszłość: nie porównuj czyjegoś życia do swojej marnej egzsytencji.. jak nie myjesz rąk po wyjściu z kibla, to zachowaj taką mądrość dla siebie, a nie wyznaczasz to jako jakiś punkt odniesienia..
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów