Czekam na opnie lewaków i innych tym podobnych odpadów...
Pierdolenie w bambus o systemie. System jest jaki jest, widać ludziom pasuje, bo raz na 4 lata mają kartkę wyborczą i na taki system głosują. Jeden oszołom chce zmieniać ten "zły system" (JKM), to od 20 lat nie ma go w parlamencie, takie ma poparcie.
Pasuje? Może są nieświadomi?
"Pierdolenie w bambus", "oszołomione kurwy" - masz 44 lata i naprawdę nie mam pojęcia skąd bierzesz takie wyrażenia.
Widać, że Tobie też taki system pasuje. Spłyniesz jak krople po oknie.
Napinacie się kurwa jak plandeka na żuku. Spokojniej dziewczynki
Piwko za plandekę
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław LemCejrowski to GOŚĆ. Ma zdanie na każdy temat i co ważniejsze - wyraża je bez skrępowania. Lepiej być katolem z jajami niż ateistą bez jaj.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław LemCzyli "wredny katol i obrońca krzyża" uświadamia, dlaczego potrzebne są nam pieniądze w postaci monet i banknotów.
to neoliberalny wymysł nie lewicowy (czy jak wolisz - 'lewacki') doucz się lepiej zanim zaczniesz rzucać słowami, których nie rozumiesz, a podsłuchałeś od starego.
generalnie zgadzam się co do tego że gotówki ni cholery likwidować nie można. Chciwe banki tylko czekają aż będą miały wyłączność na nasze pieniądze.
a co do dyskusji toczącej się w tym temacie, to jest ona na poziomie dzieci neostrady i to takich średnio rozgarniętych...
PS. Naprawdę współczuję jego fanom i każdemu, kto uważa go za patriotę, prawdziwego katolika, czy jakiegokolwiek innego eksperta. No chyba, że chodzi o to, jak zapie*dalać boso, żeby sobie podeszw nie pobrudzić.
Odpowiedź na to dlaczego kraje dążą do wprowadzenia czeków i przelewów bankowych
Niby że nowocześnie i wygodnie... hahahaha
Cejrowski ma swoje poglądy i nie boi się ich wygłosić, a to że kłócą się one z Waszymi, to normalne.
Chłop kombinuje jak tu nie być wydymanym przez władze, ukazuje paradoksy i głupotę polskich władz.
Najlepiej zmieszać go z murzynami, plemionami, rydzykiem, walką o krzyż i zwieńczyć całość określeniem jego persony jako debila, oszołoma i idioty.
No i dziwić się, że 'niby' w rządzie nie mogą się dogadać, jak my tutaj takie chore dysputy prowadzimy i dojść do konsensusu nie potrafimy.
System jest jaki jest, widać ludziom pasuje, bo raz na 4 lata mają kartkę wyborczą i na taki system głosują. Jeden oszołom chce zmieniać ten "zły system" (JKM), to od 20 lat nie ma go w parlamencie, takie ma poparcie.
a dlaczego uwazasz jkm za oszoloma? jakis konkretny powod?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
I po pawiu juz mi lepiej elo.
cejrowski lamusie sredniowiecze sie skonczylo to przezytek (...) to jest wlasnie postep
W średniowieczu za pobicie ze skutkiem śmiertelnym łamano kołem na rynku... dziś dostaje się 4 lata w zawiasach... postęp jak chuj... idź się lepiej wysrać...
Smacznego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów