📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
torro napisał/a:
Idiota zawsze pozostanie idiotą...
To masz przesrane, do końca życia być idiotą...
A spora liczba osób sadistica czepia się, że to Rpsja jest krajem absurdów. Polska to również stan umysłu, jak wywalić niepotrzebnie pieniądze w błoto, czy przeżyć miesiąc za 600zł.
Wojtek... Wypierdalaj ) Zanim skasujesz bilet spójrz na wielką tablicę "kierunek Kabaty" lub "kierunek Młociny", a jak nie jesteś w stanie określić, w którym kierunku chcesz jechać to zapłać za dwa bilety, wtedy zapamiętasz (wiem wiem, że on udaje...) Cejrowski to show w stylu Wojewódzkiego, tylko dla lekko odmiennego targetu odbiorców Jak historia pokazuje... należało poczekać i automaty są, a problem był z pozwoleniami od urzędu miasta podobno, bo mennica rzekomo mogłaby stawiać automaty niemalże na każdym rogu adios
silentgringo napisał/a:
A spora liczba osób sadistica czepia się, że to Rpsja jest krajem absurdów. Polska to również stan umysłu, jak wywalić niepotrzebnie pieniądze w błoto, czy przeżyć miesiąc za 600zł.
Jak nie masz na jedzenie, to zrezygnuj z internetu.
może i masz rację że należy patrzeć na tablice z kierunkiem... ale... na chuj mi wchodzić na peron z którego pociąg nigdzie nie jedzie, bo jak się wyraził "tylko się tu wysiada"
Małe pytanie - jak ty się kurwa logujesz na sadola z tym nickiem o.O?
Lubię gościa, ale ten akurat odcinek "To mnie wkurza" sam delikatnie rzecz biorąc mnie wkurwia. Po pierwsze nie jest to ostatnia stacja tylko zwykła bodajże 5 od końca więc nie wiem czemu robi problemy z tego że "bramka go wpuściła". Po drugie automat z biletami stoi kilka metrów od wejścia głównego tak więc nie można go zobaczyc z takiego ujęcia.
www_miromiko_pl napisał/a:
obrońca krzyża zbiera pochwały na sadolu to się porobiło
Powiedział człowiek reklama... powinieneś dostać w ryja bana za ten nick.
Więcej szacunku mam do Hitlera. Jak cejrowski umrze to zrobię wspaniałą imprezę.
ma swoje zdanie na ten temat i wszystko,a lemingi wniosków i tak nie wyciągną ,tylko będą zapierdalać jak ślepy do kina
jak się jest idiotą i nie umie czytać to dwa razy trzeba płacić za bilet. biletomaty są na każdej stacji, nie wierzę że tam nie ma.. a kible są płatne w całym kraju.(to jebany fenomen na skalę światową) Film to idiotyzm i hejterstwo za każdą cenę.
no i czego się przypierdalasz wojciechu - jedyny słuszny polaczku?
no i czego się przypierdalasz wojciechu - jedyny słuszny polaczku?
Troche racji w tym jest, bylem w warszawie 2 tyg temu na pare dni u kumpla. Wchodze kurwa do autobusu, nie ma zadnego automatu, podchodze do goscia ktory prowadzi autobus, on mowi ze "my to nie nie my to biletow to nie", wiec mu mowie to co mam kurwa zrobic jak jest niedziela wieczor - "my nie my biletow nie". Dobra, chuj, poszedlem na "nastepne skrzyzowanie do biletomatu", ktore bylo 1km dalej. Ogolnie spoko, ale automaty powinny byc w kazdym autobenie i tramwaju, w krakowie tak jest, 90% autobusow ma te automaty, w warszawie kurwa na 10 widzialem tylko 1 w ktorym automat byl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów