📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze gada, polać mu!, tzn. bilet dla Cejrowskiego!
Lubie gościa
Poza faktem ,że dobrze gada to nie znosi żydostwa panoszacego się w polsce więc za to go lubie. Stracił u mnie ,że dla żydowskiej stacji teraz sprzedał program ale chuj. I tak go lubie.
Poza faktem ,że dobrze gada to nie znosi żydostwa panoszacego się w polsce więc za to go lubie. Stracił u mnie ,że dla żydowskiej stacji teraz sprzedał program ale chuj. I tak go lubie.
A dla mnie tak naprawdę to ten gość może i dobrze mówi i dużo wie. Ale nie lubię chuja
obrońca krzyża zbiera pochwały na sadolu to się porobiło
To jest prawda, na każdej stacji (nie tylko na tych peryferyjnych - także w Centrum) siedzi babcia klozetowa i żąda jebanych 2 złotych za skorzystanie z kibla. Ale poza bramkami, niektórymi bezmyślnymi brakami wynikającymi z wrodzonej głupoty u niektórych możemy być dumni, że przynajmniej mamy zadbane i czyste metro.
Nie wiem z kiedy ten program ale od dość dawna automaty z biletami są...
dopoki nie zaczyna pierdolic o relgii mozna posluchac bo chlop mowi ciekawe rzeczy
Ten debil dalej twierdzi ,ze ziemia jest plaska?
Cejrowski... kolejny hejter. Coś mu kurwa nie pasuje, pojedzie jak z gównem (tak, jest w tym dość dobry) i myśli, że kurwa on ma największą i najświętszą racje. Typowe katolickie zachowanie.
Niech spierdala do swojego meksyku, patriota pierdolony.
Niech spierdala do swojego meksyku, patriota pierdolony.
@Velture, Cejrowski wielokrotnie podkreslal, ze pomczesci jest Zydem z pochodzenia.
Z tekstami o 'wszechpanoszacym sie zydostwie' poczekaj do wrzesnia na powrot do gimbazy.
Z tekstami o 'wszechpanoszacym sie zydostwie' poczekaj do wrzesnia na powrot do gimbazy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów