Jest i wzmianka o antykomorze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość działa na mnie jak płachta na byka. Według jego "prawa" powinienem móc upierdolić mu ten durny ryj.
Haha To Wojtus jest nie na czasie, poprawki do konstytucji USA mozna sobie juz w dupe wsadzic
Jedyny chyba kolo, ktorego puszczaja w tv i ktory zgodnie z prawda mowi, ze caly ten 23 letni polski system nalezy rozjebac w pizdu na starcie. Dla dzieci i niekumatych rzeczywistosci: W 1989 Polacy nie obalili komuny, (ale jako narod kochamy trzepac kapucyna nad swoimi watpliwymi sukcesami), komuchy slusznie uznaly ze trzeba isc z duchem czasu, "oddali" "rzadzenie" "opozycji" (zinfiltrowanej zreszta od kazdej strony), zostawili swoich ludzi na warcie (do dzis wybieranych przez ciemny narod) a sami oddali sie robieniu wielkiego szmalu, myslicie na przyklad ze byly jakies interwiu na szefow nowoprywatyzowanych spolek, ktore trzymaly w monopolu rynek, jak Telekomunikacja? Tysiace cieplutkich stoleczkow poszlo do pod z gory ustalone dupska. I nie mowa tu tylko o firmach, rowniez wszelkie organizacje pozarzadowe jak PZPN, ZHP, MOPSy, ZUS, PKO, mozna by wymieniac az do skolowacienia jezyka. Jako ze nie byli pewni jak dlugo ta sielanka potrwa, jakies lustracje i chuje muje, mimo ze sluzby specjalne zjaraly wiekszosc dokumentow to i tak trzeba bylo udupic rzad Olszewskiego co by nie poszlo to za daleko, w kazdym razie dzieki Balcerowiczowi i hiperinflacji w ciagu 4 lat ustawili sie na generacje w przod.
Czarni przyklepali piatke dla ukladu, dostali za to tyle ziemi i nieruchomosci, ze jakby to zlozyc do kupy mogliby sobie zalozyc wojewodztwo watykanskie.
Caly obecny syf jest efektem dzialania tego ukladu.
Mnie tez Cejrowski wkurwia, chocby swoim zdewocialstwem, ale przynajmniej kolo mowi jak sprawy sie maja.
Czarni przyklepali piatke dla ukladu, dostali za to tyle ziemi i nieruchomosci, ze jakby to zlozyc do kupy mogliby sobie zalozyc wojewodztwo watykanskie.
Caly obecny syf jest efektem dzialania tego ukladu.
Mnie tez Cejrowski wkurwia, chocby swoim zdewocialstwem, ale przynajmniej kolo mowi jak sprawy sie maja.
To nie Ameryka, tutaj jest Polska
To nie hamburger, a kiełbasa swojska (90% mom)
To nie hamburger, a kiełbasa swojska (90% mom)
Cejrowski to je miszcz pierdolenia
Z tą brzozą to trzeba być niezłym idiotą żeby w to wierzyć. Skrzydło składa się tylko z cienkich żeber pokrytych blachą, a te wszystkie bezmozgie pisowskie tępaki mówią jak by te skrzydła były ze stali grubosci poszycia czołgu. Cejrowski jest doskonałym przykładem jaką papkę z mózgu robi religia. Zawsze madrze gadał i prowadził fajne programy, a jak tylko dołączył do kościelnej ciemnoty sprawia wrażenie jak by mózg mu wyparował i widzi tylko to co oni mu wciskają.
fsdfsdsf napisał/a:
Z tą brzozą to trzeba być niezłym idiotą żeby w to wierzyć. Skrzydło składa się tylko z cienkich żeber pokrytych blachą, a te wszystkie bezmozgie pisowskie tępaki mówią jak by te skrzydła były ze stali grubosci poszycia czołgu. Cejrowski jest doskonałym przykładem jaką papkę z mózgu robi religia. Zawsze madrze gadał i prowadził fajne programy, a jak tylko dołączył do kościelnej ciemnoty sprawia wrażenie jak by mózg mu wyparował i widzi tylko to co oni mu wciskają.
Kurwa mać, powiedział coś, co ci się nie spodobało, to od razu musisz go wyzywać.
To jasne, że skrzydła samolotu nie są pancerne. Mimo wszystko, analizy ekspertów wykazały, że brzoza nie mogłaby urwać skrzydła takiego samolotu. Mało tego, inny tupolew ściął sobie kilka drzewek, zamiast się rozpierdolić.
Mistrz pierdolenia? Nie pierdoli, dobrze gada jako jeden z nielicznych. A co gdyby to waszego kumpla/brata zamkneli za żarciki o komorze? Wpierdalacje dalej te czipsy przed komputerkiem i krytykujcie dalej
@kaziolord tylko ze my rzadowe koszta pokrywamy
Tylko po co co chwilę to ucinali... Czy Cejrowski mówił coś co mogłoby "zdenerwować" polityków?
Radysh napisał/a:
Gość działa na mnie jak płachta na byka. Według jego "prawa" powinienem móc upierdolić mu ten durny ryj.
A Ty co z Rządu jesteś ??? Czy z Chicago Bulls ???
Ma rację chłop i mówi co myśli, jakby każdy tak robił to
albo byłoby lepiej
albo wszyscy byśmy w pace siedzieli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów