Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szatan, bóg co Cejrowski pierdoli o jakiś zabobonach, ja pierdole... Religia powinna być tylko "w domu", nie mieszać tego do polityki.
Bóg hahah
Dzięki Bogu korwiniści są tylko w internecie, ciekawe jak byście mówili o legalizacji jakby na przykład dziecko któregoś z was zostało ćpunem. Natomiast jeśli chodzi o wasz ukochany kapitalizm to gdyby nie on dziś nie byłoby wielkich korporacji i rządów blokujących przedsiębiorców. Prawda jest taka, że cały ten aktualny burdel jest dzieckiem liberalizmu, ale żeby zdawać sobie z tego sprawę powinno się czytać również książki które nie były napisane przez waszego ukochanego "krula".
Dzięki Bogu korwiniści są tylko w internecie, ciekawe jak byście mówili o legalizacji jakby na przykład dziecko któregoś z was zostało ćpunem. Natomiast jeśli chodzi o wasz ukochany kapitalizm to gdyby nie on dziś nie byłoby wielkich korporacji i rządów blokujących przedsiębiorców. Prawda jest taka, że cały ten aktualny burdel jest dzieckiem liberalizmu, ale żeby zdawać sobie z tego sprawę powinno się czytać również książki które nie były napisane przez waszego ukochanego "krula".
Jak nie umiesz wychować swojego dziecka tak aby nie brało narkotyków to jesteś gównem, a nie rodzicem.
co do narkomanow, jesli ktos sie zacpa to trudno, lepiej dla ludzkosci, im wiecej idiotow przedawkuje tym lepiej, mniej ludnosci, wiecej miejsc pracy:d
Dajmy w końcu szansę tym, którzy nie mogli dojść do głosu przez tyle lat. Zagłosujmy! Co Nas gorszego może czekać? Od Rudego?
Kurwa, co to za nowa moda z tym rudym? Raczy mi ktoś wytłumaczyć?
Bosy pajac chwali swego przeciwnika w boju: toż to filozof 'natychający' nas koncepcjami politycznymi, wszak widzi wieczne, niezmienne, nieruchome idee w świecie inteligibilnym, samego PAŃSTWA ideę - albo, jakbyśmy chcieli zaczerpnąć z tradycji myśli helleńskiej, samej POLITEI ideę. Mówi przy tym: lecz jednak to tylko utopista; jak można w świat zły, świat podlegający zepsuciu, czyli w świat dostępny oglądowi zmysłowemu, zaimplementować czysty boski abstrakt? Podobieństwo nigdy nie dosięgnie doskonałości pierwowzoru!
Odpowiada szlachecki, złotousty ideolog: pochwaliłeś moją logikę, na nią się zdaj. Woda życia nie istnieje, głupi Wojtku. Pierwowzór to jeno abstrakcyjny koncept - acz pożyteczny koncept. Każdy lubi to, co i my lubimy - każdy wyrasta z tego samego fundamentu wartości, prawd wiecznych, aksjomatów - jeśli nie, trzeba go ucywilizować - ludzi, rzecz jasna, nie wartości. Jeśli mamy już przygotowany zbiór wartości, pomyślmy o zasadzie preferencji tychże wartości (czyli o "dobru", jakby powiedział nam Scheler) - kto pojmie moją logikę, będzie wiedział, że istnieje tylko jedna zasada działająca w jej obrębie. A moja logika jest prawdziwa, prawdziwa jest też zasada. Tak więc gdyby ludzie wiedzieli tyle, ile ja wiem, nie musielibyśmy nic mówić - narkotyk sam by się zutylizował, mój kochany Wojtku, mój mądry, acz niewierny przyjacielu. W końcu my nie robimy tego, czego nasz imperatyw moralny zabrania, po co mieliby więc to robić ci, którzy obecnie są <lewakami> (w końcu zgodnie z działaniem mojej myśli, chorobę lewactwa wiedzą można wyleczyć) ?
Ktoś klaszcze, ktoś się niesmaczy - to są zwyczajne dzieje.
18 latek
Synku ty jeszcze od cyca za bardzo nie odrosłeś a pierdolisz jak byś był nie wiadomo jak doświadczony w życiu...
Co do dragów uwierz mi że wszędzie jest dostęp do tego i jak nie wychowasz sam dziecka to rząd tego za ciebie nie zrobi ( w ogóle do kogo ja to mówię...)
Do spania!
ps.
@dionizodoros
Jak bym cie miał pod ręką to bym ci zęby wyjebał, tak mnie wkurwiasz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów