📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przynajmniej nie bał się śmierci.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up, Racja, chłop był niski wzrostem ale wielki sercem. Zaraz przed nim był komunista pijak, jeszcze przed, agent UB, po nim przyszedł analfabeta, który kuleje po tym jak wywiózł taczkę gnoju z obory.
@up
Strach pomyśleć kto będzie następny... Ile to trzeba mieć głosów żeby kandydować? 100 000? W sumie nie tak dużo...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Strach pomyśleć kto będzie następny... Ile to trzeba mieć głosów żeby kandydować? 100 000? W sumie nie tak dużo...
@mac80
..piłsudczyk, mąż stanu, prawdziwy przywódca, obalił z bratem obrzydliwą komunę, profesor nadzwyczajny...
jak ktoś ma coś jeszcze o tej małej, przestraszonej, machinalnie wykonującej polecenia chorego psychicznie braciszka, obrażonej na cały świat postaci niech pisze
..piłsudczyk, mąż stanu, prawdziwy przywódca, obalił z bratem obrzydliwą komunę, profesor nadzwyczajny...
jak ktoś ma coś jeszcze o tej małej, przestraszonej, machinalnie wykonującej polecenia chorego psychicznie braciszka, obrażonej na cały świat postaci niech pisze
BongMan napisał/a:
@up
No właśnie, dawajcie sadole wciśniemy BongMana na prezydenta. Już kilka akcji na mniejszą skalę zrobiliśmy, a taki trolling zapisałby się w historii.
Tylko nie wiem, czy ludzie wybiorą kogoś z Sosnowca.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
polska ma szczęście do przygłupów na ty urzędzie więc BongMan też przejdzie
bardzo polecam tę książkę. Mówię o "Cel snajpera"
Ja bym tą książkę później jeszce w lewo odwrócił
Rozumiem kurwa, robienie książki o tym całym snajperze, rozumiem też o Leszku, bo to są ludzie, którzy osiągnęli prawdziwy sukces. Ale kurwa pisać książkę o jakimś zjebanym pedale z jeszcze bardziej zjebanego bojsbendu? Co to są kurwa za czasy?
do tego jeszcze jakis pedal z lewej.
Pater patriae napisał/a:
No właśnie, dawajcie sadole wciśniemy BongMana na prezydenta. Już kilka akcji na mniejszą skalę zrobiliśmy, a taki trolling zapisałby się w historii.
Tylko nie wiem, czy ludzie wybiorą kogoś z Sosnowca.
Nie liczy się to kto głosuje tylko to, kto te głosy liczy :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów