Jak było to dla tagującego.
Jak było to dla tagującego.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za to wpadli ludzie na lepsze rozwiazanie - pojedyncze sztuki delegowac do pracy z ludzmi chorymi/uposledzonymi. Wiezniowie solo juz tak nie cwaniakuja + praca z drugim czlowiekiem jednak troche resocjalizuje.
A po drugie popieram postulat obozów pracy dla najgorszych zwyroli, pedofili, gwałcicieli i morderców.
@phern przestań narzekać , wyjdź na zewnątrz jebnij kogoś cegłówką no co cie zatrzymuję ??
aa no tak internet......
teraz czas na życie w celi. no, no.
No kurwa, i to wszystko idzie za NASZE podatki- przez lata utrzymywać takich darmozjadów...
Az tak to się nie rozpędzaj
większość tu panująca to gimbaza, która nie płaci podatków
Tylko zobacz że więzienie to grugie życie, kiedy tam idziesz jesteś nowy i nikt Cie nie zna, masz nowe życie jak sie wbijesz tak będziesz miał, z życiem poza więzieniem też tak jest jak sie wybijesz to będziesz dobrze żył. Przemyśl (żeby mieć dobrze trzeba sobie na to zapracować)Film widziałem już dobre 2 lata temu, więc żeby nie było że nie wiem o czym mówię. Mnie osobiście ich pseudo-intelektualne gadki nie ruszają. To jest więzienie, nie obóz wakacyjny- zwłaszcza, że ci więźniowie nie siedzą za kradzież jabłka- tylko w większości za morderstwa/ próby dokonania morderstwa. Jak dla mnie to nawet za dobrze tam im jest, siedzą sobie z kumplostwiem, komputerek, łazienka czajniczek. No kurwa, i to wszystko idzie za NASZE podatki- przez lata utrzymywać takich darmozjadów. Po mojemu wszyscy więźniowie powinni zarabiać na siebie- przymusowe prace. Dla tych najgorszych recydywistów w kamieniołomie. A nie kurwa, jeszcze wyjdzie taki na wolność, a tutaj zimno i robić trzeba- to walnie kogoś cegłówką w łeb i z powrotem do ciepełka, do koleżków. Prawie jak wakacje. Szkoda gadać...
Jak możesz - gretex wylewać jakieś żale na temat tych skazańców. To nie jest tak, że ktoś zamknął te kurwy w pomieszczeniu wbrew ich woli. Dokonując przestępstw sami zgotowali sobie ten los.
Teraz muszą zapłacić za czyny, które popełnili i nie ma co w ogóle zajmować się tego typu skurwielami. Gardzę takimi ludźmi. Dla mnie powinno się zdecydowanie zaostrzyć kary i wprowadzić karę śmierci dla kogoś kto zabił, aby ludzie potrafiący normalnie funkcjonować w społeczeństwie nie musieli ponosić kosztów utrzymania tego typu kurew, jak te przedstawione w filmiku. Oczywiście tylko w momencie gdy zbrodnia zostaje w 100% udowodniona.
Może jeszcze zbudujmy więzienia, takie jak np. te w Norwegii w którym siedzi Breivik popijając sobie ciepłą kawę i pisząc swoją porytą książkę. To nie jest więzienie. To nagroda.
Żal Ci ich - gretex? Dołącz do nich i opierdol im gały. Będziesz mógł ich wesprzeć w tym trudnym dla nich momencie życia.
Opis wstawionego filmu jest co najmniej niestosowny.
Może jeszcze zbudujmy więzienia, takie jak np. te w Norwegii w którym siedzi Breivik popijając sobie ciepłą kawę i pisząc swoją porytą książkę. To nie jest więzienie. To nagroda.
Oznajmiam, że jeśli do tego dojdzie, to będę jednym z pierwszych, których zabierze się za porządek na Wiejskiej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów