wszystko w popularnym amerykańskim programie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą Justina musi mieć naprawdę potężną psychę, żeby wytrzymać cały ten hejt.
pawlonkon na pewno ma armię psychologów, terapeutów z którymi cały czas pracuje.
mogłeś ostrzec ludzi że justyna pokaże swoją dupe ( czy to była twarz? sam kurwa nie wiem )
za mocne na harda.
za mocne na harda.
Tytuł i cała reszta opisująca film jak w "popularnonaukowych" pudelkach itp ^^
Lubię tego gościa
fajna ta Kristen Stewart ma ktoś do niej numer?
pawlonkon jak bym zarabiał na piszczącym głosie tyle co on też miał bym w dupie wszystkich hejterów z sobą włącznie
Jezu, mają takie parcie na szkło, chcą wyrastać ponad przeciętność i mają pretensje że jest za to cena do zapłacenia? Jak taka Katy Perry zaśmieca mi przestrzeń publiczną i obniża poziom kultury światowej, mając wpływ dosłownie na miliardy ludzi to jest OK, a jak ktoś złośliwie to skomentuje to powinien się wstydzić, tak? Wypierdalać mi z tą bandą nierobów, niech się wypłakują w rękawy swoich księgowych.
pawlonkon napisał/a:
Swoją drogą Justina musi mieć naprawdę potężną psychę, żeby wytrzymać cały ten hejt.
Swoja droga to taki justin ma w dupie co ty se tam gadasz i reszta frajerow...on se pomyka nowym lambo, a ty pewnie nawet samochodu nie masz ^^
@lohan Siedemnastolatek w nowym Lambo? A no tak zapomniałem... Ameryka.
Lohan czemu cisniesz pawlonkonowi ? Przecież on nic złego na Bibera nie napisał.
On się nie przejmuje ludzmi skoro ma tyle kasy i może mieć wszystko. Robi co lubi i jeszcze ma pelno kasy przy tym, malo kto tak będzie miał ^^
On się nie przejmuje ludzmi skoro ma tyle kasy i może mieć wszystko. Robi co lubi i jeszcze ma pelno kasy przy tym, malo kto tak będzie miał ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów