Była kiedyś 2 część na sadisticu i się spodobała, wczoraj Kimmel wypuścił trzecią... przezabawną, a mina Heisenberg bezcenna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobre dobre, ciekawe po co ludzie wypisują takie pierdoły. Szkoda czasu.
Za Kelly Bundy zawsze piwo! Zgrzewke... cysterne!!!
btw ona ma już 41 lat
btw ona ma już 41 lat
filmweb.pl/person/Christina+Applegate-3579
data urodzenia:
1971-11-25 (41 lat)
Przez jedenaście sezonów występowała jako Kelly w serialu "Świat według Bundych" [1987-1997]. Już na początku serialu grała nastolatke. No to faktycznie ma 30lat... ja pierdole...
Chłopcze, najpierw sprawdź gdzieś informacje na dany temat, a potem się wypowiadaj, bo tylko potwierdzasz to, jaki z ciebie ignorant i dzieciak.
Pajacu.
data urodzenia:
1971-11-25 (41 lat)
Przez jedenaście sezonów występowała jako Kelly w serialu "Świat według Bundych" [1987-1997]. Już na początku serialu grała nastolatke. No to faktycznie ma 30lat... ja pierdole...
Chłopcze, najpierw sprawdź gdzieś informacje na dany temat, a potem się wypowiadaj, bo tylko potwierdzasz to, jaki z ciebie ignorant i dzieciak.
Pajacu.
@up Jebnij mu
@up
z partyzanta!
co wg niektórych na sadolu to kopniecie frontalne....ja pierdole:>
a filmik?
+
z partyzanta!
co wg niektórych na sadolu to kopniecie frontalne....ja pierdole:>
a filmik?
+
Za Heisenberg'a, a dokladniej za jego role w Breaking bad daje piwko, bo sie kurwa nalezy!!!
jedno tym amerykańce trzeba przyznać umieją wymyślić całkiem fajne akcje w tej telewizji no i kilka fajnych seriali.
Heisenberg miszcz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów