📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Szary_Jeleń napisał/a:
30 pocisków i start CPR!
Gdzie ty kurwa te 30 pocisków słyszysz? Mi wyszło 24... Sprawdź w zwolnionym.
Oni mają premię za każdy wystrzelony pocisk? Jeśli nie to nie wiem po co ładują jeszcze pół magazynka do typa który leży na ziemi i nie daje znaku życia
mocnymarcin5 napisał/a:
Oni mają premię za każdy wystrzelony pocisk? Jeśli nie to nie wiem po co ładują jeszcze pół magazynka do typa który leży na ziemi i nie daje znaku życia
To nie tak, że tam co drugi dzień są strzelaniny i odpierdala się kogoś regularnie. Niektórzy policjanci mają taką okazję tylko raz na całą służbę, a że całe dotychczasowe życie na to czekali to sobie używają jak już trafi się kretyn z psikawką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów