18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PiDżej 2023-10-12, 8:59 10
Jeżeli chodzi o sukienkowych, to żadnych mi nie żal. Nieważny jakie noszą sukienki białe czy czarne
Zgłoś
edek_kotek 2023-10-12, 9:09
Gdy brak ci argumentów wyciągnij kałacha
Zgłoś
bleblebator1 2023-10-12, 10:53
Pokłócili się, czyja koza piękniejsza, wielkie mi halo.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
mianas 2023-10-12, 11:12 1
Gdzie Ochujska ja się pytam a Jachyra wszy zżyra !
Zgłoś
Maniecky 2023-10-12, 13:30
Pedaly z sauny chyba wracaja....wszyscy w szlafrokach, klapkach i recznikach na glowie....
Zgłoś
kasiarz 2023-10-13, 0:03
w 25 sekundzie słychać strzały
Zgłoś
smc 2023-10-13, 0:56
Nietypowy biały pickup...

Dziwny gość w białej sukience. Mam nadzieję, że szybko go namierzą.
Zgłoś
Andrzejas 2023-10-13, 2:04
Małe sprostowanie. Suknie Europejczycy wymyślili już w XV w i były to ubiory posiadające krój i fason. To, co widzimy na filmie, to zwykła płótno. Takie coś, jak prześcieradło, czy żagiel. A i nawet prześcieradła potrafimy mieć frote i z gumką.
Kozojebacze w aspekcie ubioru są dalej w czasach Mojżesza. Wystarczy otworzyć Biblię dla dzieci, z obrazkami, aby przekonać się, że to prawda.

Dlatego śmiało można zaklasyfikować araba poniżej homo sapiens. On, tak samo, jak żółtas nie opanował podstawowych osiągnięć ludzkości.
Ahmedy nie potrafią ubrać bluzy z kapturem, aby się nie nie udusić, bo przecież stać ich na taką, jak na Toyotę. Jednak wolą ścierę.
Żółtki za to nadal w 90% gospodarstw jadają patykami siedząc na boso po turecku na glinianym klepisku, bo do dzisiaj nie potrafią ogarnąć takiej technologii, jak krzesło i widelec.

Szanujcie zatem osiągnięcia NASZEJ kultury i mylcie al-łłłaahma'nów z sukienką! Litości!

Quae nocent, docent
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów