Kamery drogowe w mieście Guiyang, stolicy prowincji Guizhou w południowo-zachodnich Chinach, uchwyciły incydent mający miejsce 13 stycznia. Mężczyzna dzierżący tasak atakuje przejeżdżającą policyjną furgonetkę, zaś on sam zostaje ostrzelany przez policjanta z broni gazowej. Śmiało od 20-tej sekundy:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Może opierdolił nieświeżego psa ze wścieklizną na lunch w robocie i mu siadło
w mieście Guiyang, stolicy prowincji Guizhou w południowo-zachodnich Chinach
Coś ty miał z geografii, gałganie jeden...
W warunkach polskich wyceniam postępowanie policjanta na 15-20 lat więzienia o zaostrzonym rygorze...
-Ernest Hemingway
Skoro ceny ryżu poszły w górę, a Chińczycy pracują za miskę ryżu, to znaczy że zarabiają więcej przez co żyje im się lepiej. Droższy ryż na pewno też smakuje bardziej niż wcześniej, a zadowoleni ludzie są bardziej najedzeni, przez co mogą pracować dłużej oraz efektywniej, a co za tym idzie zarabiać jeszcze więcej. Mao Zedong był geniuszem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów